Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

Ja mam otazocku na dievcata co boli u dr. Cervena. prosim vas tie vysetrenia predoperacne, kde ste presne boli? v tych skratkach na tom papieri sa vobec nevyznam

bon bony

kylie89 este by si sa nemala tak namahat si myslim. mas rez spod pazuchy?

ja este nemam po opke :-D
mna to caka az 2.11

Kedy ti to uplne oduchne to ti musia napisat baby co maju po:)

Kylie89

bon bony

a kedy ti to asi odpuchlo ? :) za kolko dni ? :)

ja papkam ten WOBENZYM, takze to urychly hojenie ;) tak tesim...
idem si umyt vlasy asi :) v predkolne nad vanou, potadial ruky dvihnem .. idem na to :D drzte palce :D ... :)))

Kylie89

kozicka :)

Dakujem, v PK som bola..

Bon bony

Dakujem :) a aaano velmi sa tesiiim :)) uz nech je to zahojene a odpuchnute ! :)))

kozicka

Kylie gratulujem k novym prskam. Uplne ti zavidim ale samozrejme ti to prajem. Ja som este ani konzultacku nemala a uz by som tak chcela :-D Ked sa clovek rozhodne do toho ist tak sa mi zda ze som teraz strasne netrpezliva :-))) Bola si v BB ci v PK?