Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

bon bony

uz som poslala jednu, hned po opke fotene, a sa mi zdaju nejake male :D ...

nie som hyperaktivna, ja odpocivam :))) vsak cely den sedim pri nete a poslapala som si aj 3 hodinky, ked som prisla o 10tej dom, tak do 13. oo :)) ňo, ja sa teším najviac :) tak čo mám byť flegmoš a ležať celý deň a nič ? :D ... neeee :))))

bon bony

kylie89 ano chapem:))dakujem. ja som myslela ze budem behat po sto doktoroch a vlastne internista mi urobi vsetko co potrebujem okrem krvi samozrejme, tak super!
no ty si sikovna, ale aj tak bud v kludiku pre istotu, zdas sa mi prilis hyperaktivna :D - nic v zlom samozrejme.
tak ked sa uz bude dat,hod potom nejake fotosky do galerky

Kylie89

bon bony

iba k obvodnej chod a ta ta posle k internistke dakej, ti da kontakt..
uplne v pohode, nestresuj zbytocne :))))))))

Kylie89

Proste chod k obvodnej, vezmi tie papiere a ukaz to dr. Ona ti uz povie vse,, iba na krvi som bola u obvodnej, mi brala niekolko ampuliek a u internistky robili EKG, tlak a take pi.co.vi.nk.y :D ze ci mas krcove zily a take:D... :))))) som sa tam nasmiala :)))

Kylie89

Bon bony

Ano Dr. Cerven, 400ml vysoky profil, gulate, spod pazuchy, no mna to netaha ani nereze ked tak trosku dvihnem ruky, takze tie vlasky som zvladla v pohode, ua osprchovat, to som sa od pasa dolu normalne sprchou a ruky len tak opatrne, nech sa mi nezamoci podprdka... ale v pohodicke uplne, sa mi to zda az divne, ked niektore baby pisali, ze az po dvoch tyzdnoch sa samy osprchvoali :D ja hned na druhy den ;))
ja si myslim, ze aj ten wobenyzm dost pomaha, akurat som si dala zas, vzhladom na to, ze som chuda, si davam 8x3 tbl denne, nie 10, ako pisu. A 8 tabliet prehlntnut, brrrr, neznasam tabletky :D ..
ale v pohodke, odkedy som mala pierc v jazyku, sa mi uplne dobre prehltali, az na to, ze mi teda pocas tych 3 hod zarastol.. ale tak da sa to prehltnut :D ... a zajtra asi idem na znovuprepichnutie :D mojho krasneho piercu.. akoby mi nieco v ustach chybalo, strasneee, uz som si na to tak zvykla :)

No ja by som sla k obvodneh, neviem ci to robia v Novamede, tak asi hej, ale neviem nic o tom, ani za kolko.. V tomto ti nepomozem, vsak si tam zavolaj zajtra a spytaj sa, ale oni ta poslu k obvodnej asi..

bon bony

jaj vlastne pises ze vsade inac,ok, diky:) a u ktorych doktorov si presne bola prosim ta? myslim ake vysetrenia...
lebo na tom papieri co mi dala sestricka na konzult. sa mi zda toho nejak vela

bon bony

Kylie89 aj ja mam dlhe ruky :))
ale to oplachnutie si neviem predstavit.. kedze kupat sa este nemozes ,to si ako zvladla?

ty mas vlastne ake implantaty,atd,napis nejake udaje o tvojej opke:) a dr. cerven hej?

ja som myslela,ze ked si to budem tie predoperacne vysetrenia robit normalne cez obcodneho tak nebudem platit... to si mozem dat zrovna urobit v novamede nie? tam to kolko stoji nevies nahodou?

Kylie89

bon bony

to chod k tvojej obvodnej lekarke, mne ona vzala krv a na interne ma poslala k druhej ... u mojej za vysetrenia z krvi som platila 33 eur a u internistky 10 eur.
Ale niektore baby platili aj 65 dokopy a jedna 100 .. a niekto mozno nic.. vsade to je inak..

Tak ja ked som si umyvala vlasy, ja si dociahnem v pohode so zalomenymi laktami a pazuchami pri tele :) ja mam dlhe ruky :))