Bon bony
Ano Dr. Cerven, 400ml vysoky profil, gulate, spod pazuchy, no mna to netaha ani nereze ked tak trosku dvihnem ruky, takze tie vlasky som zvladla v pohode, ua osprchovat, to som sa od pasa dolu normalne sprchou a ruky len tak opatrne, nech sa mi nezamoci podprdka... ale v pohodicke uplne, sa mi to zda az divne, ked niektore baby pisali, ze az po dvoch tyzdnoch sa samy osprchvoali :D ja hned na druhy den ;))
ja si myslim, ze aj ten wobenyzm dost pomaha, akurat som si dala zas, vzhladom na to, ze som chuda, si davam 8x3 tbl denne, nie 10, ako pisu. A 8 tabliet prehlntnut, brrrr, neznasam tabletky :D ..
ale v pohodke, odkedy som mala pierc v jazyku, sa mi uplne dobre prehltali, az na to, ze mi teda pocas tych 3 hod zarastol.. ale tak da sa to prehltnut :D ... a zajtra asi idem na znovuprepichnutie :D mojho krasneho piercu.. akoby mi nieco v ustach chybalo, strasneee, uz som si na to tak zvykla :)
No ja by som sla k obvodneh, neviem ci to robia v Novamede, tak asi hej, ale neviem nic o tom, ani za kolko.. V tomto ti nepomozem, vsak si tam zavolaj zajtra a spytaj sa, ale oni ta poslu k obvodnej asi..