Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

Florida

potom napis ci to bolelo, ja sa toho bojim uplne :D ... :))) naposledy, ked mi ich vyberali mi museli pichnut lokalnu, lebo som im tam robila cirkus :D:D:D ... :))) pomooc :)))

Florida

ja idem zajtra na vybratie stichov ale uz som rada ze mi zacali makknut kazdy den su maksie stale si ich omakavam :D a kontorlujem ako sa menia

Florida

kylie gratlujeeeeeeeeem a otvaram usta od uzasu si strasne zlata ako sa tesiiis :-)))))) normalne tu radost prenasas :D perfis

Kylie89

bon bony

pod prsiami mam 73 a cez prsia som mala nejak 81 tusim, teraz mam vraj 91, neviem, nemerala som zatial :D .. ale vyzeraju, ze budu krasne pri sebe :) kedze mam taky maly hrudnik, tak kde inde by boli :D

noo idem si akutar urobit nieco papat :) asi vysmazane hranolky a file :D ... to ani nemozem napisat, vsak mi vynadate za nezdrave jedlo :) ale tak, pribrat by mi neuskodilo a neuskodi mi to :D v trube si to asi urobim, nech to neni take mastne.. :))

bon bony

kylie89 po opke ma viac bab pocit ze su male, co som citala:) neboj,mas 400, tie urcite nebudu male..inac kolko mas obvod pod prsiami ? a vyska vaha?
to asi len z toho ako pises mam pocit,ze behas stale po byte a nevies co skor od radosti :D