Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zara9

ahojte babulky
tak uz som po,v sobotu o 12 som isla na salu a ako pisala aj Kylie bolesti ziadne,len taky tlak ked som sa davala do sedu...prvu noc som celu prespala aj bez tabletky a vcera ako som sa trochu ponatriasala po nasich cestach:) tak som len spala...flector som si dala na noc,pre istotu
klinika,izby vsetko bolo super no a pan doktor aj sestricky boli jednoducho uzasni....
Kylie
my sme sa tam nestretli,lebo som prisla 8.10 trosku sme bludili po PK:)
takze mna pan doktor operoval ako tretiu...na stichy idem 21.9.

bellinka

Kylie , prepac ze aj ja otravujem , ale zaujimaju ma tie pery nakolko ja uz som objednana teraz na 27,9, do kosic do chirmedu na zvecsenie pier(kde mi zvecsovali aj prsia ) ale idem si dat REMAKE je to ako kys.hyaluronova len to vydrzi 3xdlhsie (novinka)a potom ked to bude super tak chcem ist tiez k dr.cervenovi lebo mi bol odporuceny od jednej znamej osobnosti na ten aquamid, len sa bojim ist hned na trvale zvecsenie ...prosim prosim ked by sa dalo chcela by som tiez vidiet tvoju pusinku lebo tiez som nenasytna a chcem velkuuu pusu tak ako si aj ty pisala ...moj mail je ivana.zichackova@gmail.com....dakujeeem vopreeeed a tesiiim

leus

kylie
si spominala, ze si si dala zvacsit aj pery, mozes prosim ta napisat, akym sposobom a kolko si za to zaplatila?

laloa556

ahojte babulky,
tie ktoré to máte úspešne za sebou - gratulujeeeeeeeeeeem, super ;)

Kylie89 s otvorenou pusom som čítala tvoje včerajšie príspevky :) to je úžasné ako to zvládaš ;))

Lia86 drž sa ;) myslím na teba

Florida

ahoj clang dakujem :-) dobre uz :-))) uz je to zabudnute vsetko uz len sledujem sledujem ako sa co meni a zlepsuje zmakcuje :D:-))) :DDDD soferujem si jedna radost ruky si dviham kam chcem :D uz sa len obzerat :D :-))) ale zatial skryvam trosku najma pred dcerou aby nemala sok bo ona ma sok uz aj z toho co vidi pod trickom :D ze mami ty si si dala do podprdy ponozky ? :DDD sa doma smejeme na tom :-)

clang

Ahojte babulky :)
som tu dlhsie nebola. strasne moc gratulujem k novym prsickam.
kylie, uplne dobre sa to cita :DDD. strasne moc sa s tebou tesim, to je radosti :), a tiez by ma zaujimali tie pery. posles aj mne foto :)? ja uz sa tak tesim na 09.10. jaj, uz to chcem mat za sebou a tesit sa s vami :)
florida
tebe sa ako dari? vsetko v poriadku?
baby ste na fb? napisete mi mena? ja si vas tiez pridam :)
moj mail je clang@azet.sk

Kylie89

Florida

Naposledy ma stuchol daky chlap, to asi nie si ty :D:D

Barboora10 si ma pridala, tak ked pozries jej poslednych prijatych friends, tak ma tam najdes :) alebo ked nenajdes, tak daj mail, daky neosobny :)