Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

kozicka oki, díky moc, si zlatá

clang oki, tak aj ja skočím ku obvodnej, aspoň budeme na rovnako a keď bude všetko o.k., skočíme zaplatiť silikóny ;)juuj teším :)) predoperačné si platíme my, každá kočka to má cenovo iné.. tak som zvedavá na koľko nás to vyjde.. a čo sa týka liekov, tak som sa pred chvílou pýtala báb.. zatiaľ len kozicka odpovedala na ten flector a to chcem zavolať sestričke potom, či nám ho dajú oni alebo mi to má predpísať obvodná

clang

Laloa
hej hej pojdem k obvodnej asi v pondelok, a ona ma posle na EKG a kam treba. a ona mi asi krv zoberie. nie? a ako to je, my si tieto predoperacne hradime? ci nie?
a ty si kupujes aj nejake lieky este?

kozicka

laloa podla mna skor by ti to mali dat na klinike. Zavolaj tam a opytaj sa, ale ja myslim ze by ti to mali dat tam a mohlo by to byt v cene OP. Radsej tam brnkni, aby si zbytocne neutracala.

laloa556

kozicka veľmi ďakujem, to mi asi predpíše obvodná, že?
clang nooo už sa to všetko blíži :) ja ešte teraz robím, mohla by som aj ja začať, lebo som najskôr rozmýšlala, že to začnem až 1.10. len sa bojím, že to bude málo času :) aby som to potom vôbec stihla.. oki, tak aj ja skočím na bud. týždeň ku obvodnej :) to stačí, nie? a tá nás pošle kam treba.. že?

kozicka

laloa

ju a mne flector davali v nemocnici, ale mandle su nieco ine. To hradi poistovna. Ako je to s liekmi pri plastike neviem, ci teda si ho musis zaplatit abo co. To ti povedia babulky

clang

Florida
tak parada, tesim sa s tebou. a tebe to aku velkost spravilo? ake podprsenky si budes kupovat?

Laloa
kedy si zacnes predoperacne vybavovat? ja rozmyslam ze pojdem asi o tyzden v pondelok, nech to stiham este cez to volno. a ked budem mat vysledky, tak pojdem objednat silikony.

kozicka

hups som omylom poslala skor ako som napisala :-))

Laloa

Flector je na predpis je to analgetikum. Ja som ho brala pri vybere mandli. Je to po prdeli vec. Velmi pomahala aspon mne od bolesti a skvele na tom je to ze sa ti chce z toho stale chrapat, cize vlastne to najhorsie prespinkas. Ja som si teda vdaka flectoru vtedy odpocinula lepsie jak na dovolenke :-)))

laloa556

zara9 gratulujeeeeeeeem aj ja :) baby ako to, že vás to vôbec nebolí? :) to je super.. bodaj by som sa aj ja tak cítila :) a ten flector je na lekársky predpis? či to dá dr.?
ozaj kočky, aké tabletky budem potom potrebovať? wobenzym si chcem kúpiť a na bolesť aké? či to dr. odporučí? bola by som rada, keby ste mi napísali, čo ste boli u dr. červeňa :))

kozicka

Zara

tak bomba, blahozelam. A co dojmy, aky je to pocit? Ake si si vlastne dala? SI zatial predbezne spokojna s velkostou atd? Mam z vas vsetkych radost. Juuuj aj ja uz ceeeem :-P