laloa556
no pooperacne stavy maju uzivat prvych 7-10 dni 3x10 tbl a potom sa davka znizuje na 3x5, podla akutnosti. No ja som si kupila najvacsie balenie 800tbl, lebo to vyslo cenovo vyhodne oproti mensim a ked by som to aj nedouzivala cele, posuniem mamine, alebo sestre, tie enzymy maju sirokospektralne ucinky.
Ale ja som si to kupila aj hlavne koli zenskym problemom, lebo som dost chuda a mam trosku oslabenu imunitu, a pri tychto problemoch sa to odporuca brat 10 tyzdnov 3x5 denne, takze teraz si davam 3x8 denne, nedavam si 10, lebo som strasne chuda, 8 mi bohate staci. No a po 10tich dnoch si zacnem davat 3x5 po dobu tych 9 zvysnych tyzdnov.. no a uvidim ako sa budem citit, no ja ked som to brala, uz 3 dni pred OP, tak som sa citila lepsie, tak celkovo, a kamoskina mamina to berie, dalsia kamoska to berie, a si to vychvaluju.
Takze bud po 10 tyzdnoch prestanem, alebo tam odporucaju tusim 2 mesiace pauza, ci 3 a potom 3x3 denne, no uvidim, ako sa budem citit a ako to bude fungovat ;) 800 tbl ma vyslo 95 eur.