Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

laloa556

no pooperacne stavy maju uzivat prvych 7-10 dni 3x10 tbl a potom sa davka znizuje na 3x5, podla akutnosti. No ja som si kupila najvacsie balenie 800tbl, lebo to vyslo cenovo vyhodne oproti mensim a ked by som to aj nedouzivala cele, posuniem mamine, alebo sestre, tie enzymy maju sirokospektralne ucinky.

Ale ja som si to kupila aj hlavne koli zenskym problemom, lebo som dost chuda a mam trosku oslabenu imunitu, a pri tychto problemoch sa to odporuca brat 10 tyzdnov 3x5 denne, takze teraz si davam 3x8 denne, nedavam si 10, lebo som strasne chuda, 8 mi bohate staci. No a po 10tich dnoch si zacnem davat 3x5 po dobu tych 9 zvysnych tyzdnov.. no a uvidim ako sa budem citit, no ja ked som to brala, uz 3 dni pred OP, tak som sa citila lepsie, tak celkovo, a kamoskina mamina to berie, dalsia kamoska to berie, a si to vychvaluju.
Takze bud po 10 tyzdnoch prestanem, alebo tam odporucaju tusim 2 mesiace pauza, ci 3 a potom 3x3 denne, no uvidim, ako sa budem citit a ako to bude fungovat ;) 800 tbl ma vyslo 95 eur.

Kylie89

kozicka

u pana dr. Cervena PK - na klinike ti lieky daju, po opke dve infuzky s liekom proti bolesti a potom ti daju o 4 hodiny tabletku, ked si vypytas a aj vecer ti daju, mne dali 4 hod po OP ibalgin600 a na vecer Novalgin500 a stilnox na spanie.
A doma, to uz si das ty lieky ake mas doma. Ja som si dala predpisat od dr. tramal, ale zatial som ho neuzila, lebo vraj je velmi silny. Ale vcera som si dala ako som dosla domov o 10tej Nalgesin S, to mam doma, to je bez predpisu, a aj vecer som si ho dala. Len som spala 3 hod a zobudila som sa na bolest chrbta, tak dnes si dam pred spanim asi ten tramal, ten ma vraj aj uspavacie ucinky, kamoska si ho dala :) .. tramal 100 mam, ten najslabsi, takze by to malo byt ok. Ten tramal je na predpis.. Skusim este ci mi obvodna nepredpise stilnox na spanie, idem jej zavolat a ked nie, tak mam doma este zopiclon, to je na spanie, ale este som to neuzila a zas nechcem miesat tolko roznych liekov dokopy..
Jedine co je hrozne, co ma stve, je ten chrbat, ked dlho lezim. Ked mi dali stilnox, som spala ako babatko 8 hodin pekne , celu noc, takze nieco si urcite dnes dam :)

malachi

laloa
no ja som to brala po operacii, vraj to skracuje dobu hojenia a liecenia (opuchy a tak), myslim, ze po zakroku by sa to malo brat 3x10tbl/denne 7-10dni a potom sa ta davka znizuje na 3x5,3x3 takze si to nejak vypocitaj 800 je podla mna zbytocne pri takomto type operacie, akoze neuskodi to, ale nie je to nevyhnutne.350 ti bude bohato stacit na 3tyzdne co je na tento typ operacie postacujuce,ale samozrejme nijak ti viac tabliet neublizi ;)

laloa556

malachi díky ;) ja to budem kľudne brať aj mesiac, len jedna kočka hovorila, že si kúpila 800 tabliet a to sa mi zdalo strašne veľa :) možno nie je, pre to sa pýtam, nech viem koľko si mám kúpiť.. a chcem sa ešte spýtať, či naozaj tak účinkuje, ako sa o wobenzyme píše?

malachi

laloa
vo vacsine lekarni to predavaju aj po tabletkach cize sa da kupit aj menej, ale berie sa velmi vela tabletiek za den (uz si nepamatam kolko).nemusi sa to vybrat vsetko ale aby to malo nejaky zmysel aspon 2tyzdnova kura by to mala byt

laloa556

a ten wobenzym koľko treba brať po OP? niektorá kočka tu písala, že si kupila až 800 tabl. či to len také balenia predávajú? a musí sa cele vybrať, hej? :)

laloa556

baby neviete kedy mala ísť Lia? ktovie či už má po...

clang my si máme potom volať týždeň pred OP, aby sme OP potvrdili a zároveň nám povedia na koľkú tam máme ísť a koľké v poradí budeme? ak si to dobre pamätám, tak to tak bolo..? :))

malachi

moetka
VP-vysoky profil som myslela ;) som sa pytala lebo si jedna z mala co ma 280ml, tak som si to chcela s vyskou nejako dat dokopy ;) ano vyzeraju super a prirodzene!