Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

malachi

Ano, ten mail na novamede je funkcny, tam som ho aj ja nasla ;)))) Vsak mu napis, urcite ti odpise ;)))))))) a popripade napis do predmetu mailu svoje meno a kedy si bola na konzultaci, alebo kedy mas ist na OP, alebo nieco take nech je v obraze ;) .. uricte mu chodi vela mailov ;)

malachi

kylie
inak tebe po op. zarastol piercing na jazyku?to tak rychlo?ty mas asi fakt nejake rychle hojenie, ked ani po op. ta nic neboli, dierka po piercingu zarastie :)))

malachi

ten mail s jeho menom pod novamedom je ten funkcny?
;) diky! sakra musim najst tie papiere inak sa asi daleko nepohnem :D

Kylie89

malachi

napis mi mail, poslem ti jeho mail a cislo na kliniku, alebo ked si das novamed.sk tusim, alebo aku maju stranku, tam to vsetko je ;))))))

malachi

kylie
no urcite to nie je zla vec, ja len ze je to moze byt relativne drahe pre niekoho,ten wobenzyme. tak je davka tak na 2 tyzdne postacujuca, ja som to tiez brala po op. kolena,ale kedze som mala len jednu op. neviem porovnat ci to malo nejake ucinky :)

Kylie89

Ja som si predoperacne zacala hned mesiac pred vybavovat, ma to byt najneskor mesiac stare. Krv bola hotova nejak o 6 dni a interne hned mi napisala.

No a implantaty som si objednala asi 10 dni pred :D ... alebo dva tyzdne, uz ani neviem :))) som sa stale nevedela rozhodnut aku velkost a len som stale mailovala s panom dr. a volala a tak. A nakoniec som dala tych 400 :)

Kylie89

zara9

no, bolo tam viac izieb a viac pacientok, aj na viecka, liftingy a podobne, tak som nechcela behat a hladat ta tam, som sa pytala sestricky pred mojou OP, ci tam je nejaka okolo 36 rocna pani s manzelom a ona, ze nevie zatial, tak som to potom nehala tak, nechcela som otravovat, ked som pri nakuknuti do izieb videla iba nohy, ako ste tam vsetky lezali a spali :)))))

Kylie89

leus

Ked si precitaj niekolko stranok dozadu, pisala som tam akym sposobom, aj za kolko, aj u koho. Vsetko. Tak trosku polistuj a urcite to najdes ;)))))))

bellinka

Este mam na puse modrinky z tych injekcii, takze poslem az najskor ked sa zahoji, ale pekne to je, uplne prirozdene, proste moje pery mi zvacsil, len trosku tam mam taku malicku vlnku, co som mala aj u svojich pier, ako nevadi to, neni to az nejak moc vidno, ale chcem to este dopichnut, nech tam neni a nech to je rovne pekne symetricke ;)a hlavne velkeeeeeeeee :))) ja chcem velku papulu :)))

zara9

Kylie89

laloa556

a kamoskina sestra to brala po operaci kolena a vraj sa jej to rychlejsie hojilo, vsak uvidim ako sa mi budu hojit prska:)
ale uz len to, ze som sa citila, tak celkovo lepsie, uz po 3 dnoch, tak asi to funguje;)))