Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

leus

Ja som tam nepisala jednu vetu, ale viacej toho okolo toho, a neni to tak daleko, dve tri strany dozadu, vsak som to pisala vcera ;)

Kylie89

leus

Ja som tam nepisala jednu vetu, ale viacej toho, a neni to tak daleko, dve tri strany dozadu, vsak som to pisala vcera ;)

leus

kylie
dakujem za vycerpavajucu odpoved, tebe by to iste nezabralo tolko casu pri tych litaniach co tu pises, napisat jednu a tu istu vetu este raz, ako mne listovat dozadu a hladat kedy si napisala za tie pery...ked si si dala tu namahu mi napisat, ze si to mam hladat, si radsej uz rovno mohla napisat info o cene a sposobe zvacsenia...

malachi

toto je asi najlepsia stranka, z tadeto som si www.crazy-factory.com (odporucam ich objednat viac) inak pri silikonovych treba castejsie dotahovat gulicky aby si ich neprehltla ;)
tiez sa ospravedlnujem keby daco tak mi napis email haakon@atlas.sk

Kylie89

malachi

A na akej stranke, odkial si to objednala, ja to neviem najst :( tak porad prosim :)
Ano ospravedlnujeme sa vsetkym babulam za odbocovanie mimo temy, ale nejak to nadviazalo na seba :)))))))))))))))))))

malachi

no na SK nikde, iba ak cez net, ja som zhanala taku vec dost dlho...da sa to objednat cez net a ten jezko to je nenositelne, to som skusila a napina z toho na vracanie :D
(a baby nas zabiju za spamovanie mimo temy ;)

Kylie89

malachi

V PK som bola.
No hej mala som taku z bioplastu gulicku, ci co to bolo, silikonoveho mali iba takeho jezka gulicku a to sa mi nepacilo... Ale zas ta kovova tak prijemne chladi :) Nevies kde kupim zo silikonu nejaku normalnu gulicku ? Jezka nechcem :D ... :)

Zara9

21.9. idem na vyber stichov asi do BB, lebo dr. nebude v PK, aj kamoska ide, takze ideme tam obe spolu, no tak sa tam vidime asi, a na kolku tam ides ? ja vlastne ani neviem na kolku :D musim zavolat dr. :)

malachi

kylie
no hlavne ti odporucam ist do silikonovych guliciek...moje zuby by ti po 9rokoch o tom vedeli rozpravat ;)
inak ty si bola v novamede v BB na op?ja len dufam, ze tu sikovnu sestricku co som mala pri op.kolena tam uz nemaju...

Kylie89

malachi

no hej, za 3 hod sme ho tam sli dat, ale iba do polky isiel, ale ja som ho nemala nejak dlho tam, som len nedavno sla :) ... o tyzden, alebo tak nejak o 5 dni sa mi zda, som to mala uplne zahojene, jazyk odpuchnuty, a co uz, mi to zarastlo zospodu ta blanka. Ale nevadi, stvrtok idem na znovu prepichnutie, aspon si ho dam trosku viac dopredu. Vsetci radili, ze piercingerka poradi, ale mne sa zdalo, ze som ho mala moc vzadu, tak aspon si ho dam teraz viac dopredu ;))) Ale tak zas sesternica ho ma tak jak ja som mala a je spokojna, no neviem, ja chcem viac dopredu :))