Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

solnicka ty mas ake pekne prsia uz teraz pred pocuvaj. co ta vedie k silikonom? su ti male? lebo fakt pekny tvar a podla mna aj velkost ok...ja idem 29.1 do PK k cervenovi. no skoda. ty ides do PK?
inak KYLIE no zteba nechapem aka si hyperaktivna ale vdaka su to cenne infosky pre nas vsetky. ja ta prosim ty si odfot aj celu postavu velmi by som chcela vidiet tie 400vky na tvojom chudom telicku ako ti to sadlo...a ked hovoris ze male !!uf..to fakt?

Florida

clang aku velkost ? no podprsenka velkost 75C ale to som si kupila zatial len sportovu vystuzene este nosit nebudem lebo chcem aby mi klesli takze ziadne podprsenky s pushup efektom :-)
ja som malicka drobucka takze mne to staci k mojej postave :-)

uz mam konecne dole stichy

solnicka

Kilie89
Woow tak skoro...a kedy si bola operovana?
A mozem este taku vec...kolko mas rokov?A odkial si?
Ja idem tiez k Cervenovi ale az vo februari.
Nejde tu nejaka baba 9 feb?

solnicka

Kilie89
Woow tak skoro...a kedy si bola operovana?
A mozem este taku vec...kolko mas rokov?A odkial si?
Ja idem tiez k Cervenovi ale az vo februari.
Nejde tu nejaka baba 9 feb?

solnicka

Juuj baby tak to vam zavidim ze uz mate po a premaximalne blahozelam a zaroven sa tesim s vami...
Teda aj ja dufam ze to aspon tak nejak zvaldnem ako ty kylie89... klobuk dole...si bojovnik
Uz sa neviem dockat na fotecky...
Ja si estem pockam a este najprv musim prezit tie stavy pred...tolko otazok mam v hlave...stale nieco :)
A kedy vas na druhy den pustili domov?