Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

solnicka. ja rozumiem a zas je to kazdeho vec co ho k tomu vedie. teda kazdej z nas.
no ja riesim to iste co ty a tiez vdaka kylie.
KYLIE- vyzeraju uzasne uz teraz teda seknu ti v tej podprde k postave ako uliate. super. sa tesim ked ich odfotis potom. a kde je ta jazva? som videla ze to nie je tak celkom pod pazuchou u inych dievcat, skor vedla pazuchy...hm napada ma ze ked sa ta jazva nezahoji pekne ..asi to bude aj dost vidno nie..

solnicka

Kylie
V poho uplne rozumiem...kazdeho osobna vec...ja len patrim k zvadavsim..tak snad som neurazila ;)
no a v tej podprdke to vazne tazko posudit ale tiez si nemyslim ze budu obrovske ale zas to aj ta podprda stahuje asi dost...
sak uvidis...a my tiez :)
len teraz ma tak napadlo ze ak ty mas 400 (a to som si myslela ze woow to budu veeelke prsia) a ja budem mat 300 a sme skoro rovnako vysoke ze ci teda nemam ist do viac ml? lebo som doteraz riesila ze ci nebudu velikanske... hmmm.... :)

solnicka

adelaide
jej tak to dakujem...hej skor o velkos mi ide...som schudla aj vysadila HAK a uz su zas mensie...kedysi som mala C teraz mam ltt B...
hlupe co?niektore baby tu zacinaju uplne ploche a uplne rozumiem preco sa tak rozhodli a ja som nesvoja ze ci mam do toho ist...lebo ja velmi chcem ale sa bojim ze to nebude tak ako si to predstavujem a co potom...som vlastne spokojna len si chcem zdvihnúť sebavedomie a opat sa pozriet do zrkadla bez toho aby som sa ich musela pytat ze kde odisli :)

clang

Kylie
uz som pozrela tu foto co si poslala do galerky. no tazko sa to posudzuje :), ale mozem ti len povedat ze co sa tyka velkosti tak vobec nekricia. a ked ze si dost vysoka, tak budu urcite ok a pekne pri sebe. uvidis, mala si super zaklad :)

clang

Laloa
noo ja pojdem teda asi v pondelok k tej obvodnej, nech to vsetko postiham. a co nam vsetko treba? krv, ekg, tlak.. to snad zvladnem vsetko pobehat, a nebudem dlho cakat. no som zvedava kolko zaplatim..
a to stretko mohli by sme 24.09.? to uz budem mat po statniciach. hm?

Florida
tak super, tesim sa ze uz mas vonku stichy. ty nie si v galerke, ze?

a inak este jedna otazka baby, lebo zacinam byt trosku zmatena z tych liekov. ja som vysadila skoro po 5 rokoch HAK, kvoli opke. a mala by som si kupit nejake tabletky este zvlast? na hojenie, imunitu alebo neviem este na co? poradte. dakujem.

Kylie89

adelaide

takto v podprske ich mam uplne pri sebe, predsa len mam maly hrudnik a inde by ani nemohli byt :D ... si tam strcim prst medzi ne a dotyka sa mi oboch prsiek(ten prst, ked tam vopcham)..:D:D:D
vy ste to mali ako v podprdke ? od seba ? dufam, ze ked odstranim podprdu, tak sa neposunu od seba :D:D:D:D vyzeraju, ze budu fajn :))

Kylie89

adelaide

to som rada :) vsak preco by som sa nepodelila o svoje zazitky.. a je super, ze to mam uplne v pohodke :)) cele tieto stavy po OP, iba ten chrbat pri spani mi vadi, ze po dlhsom lezani dost boli, si dam dnes daco na spanie..

poslala som livee na mail foto hned po OP v podprdke, aj s celou postavou to je, tak tam uvidis, ale vraj sa to este zmeni, ze vystupia vpred a zvacsia sa, tak snad ano :)))))) Pripominam, ze som dost vysoka, takze na mne prska urcite vyzeraju inak ako na niekom, kto ma ma 155 cm ;) Ale asi este nebola na maily, ked to neni v galerke pridane..

Solnicka

Nebudem sem pisat vek, predsa len ma na toto forum pristup uplne kazdy a to su dost sukromne info :) ani na FB ho nemam, staci, ze tu mam hole prska, teda v galerke.. ale som vraj mladatko este :) i ked podla mna pomaly uz stara korcula :D:D:D