Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bon bony

barbora10 preco chces dat vacsie? zdaju sa ti male? mne sa zdaju teda obrovske :D
ja mam 166cm ,vaha 53-55kg ,pod prsiami 75, co je podobne ako ty, (cez prsia 83 ) a ja idem mat 400 a 375 a ked si predstavim ze by mali byt este vacsie ako tvoje.... Myslis ze to teda nejak skresluje a nemas ich az tak velke ako to vypada? uz som z toho magor. bojim sa zas aby neboli prilis velke ku mne. raz sa bojim aby to nebolo malo a teraz som kukala tvoje foto a zasa sa bojim nech to nemam vela :-/

barbora10

adelaide

obvod pod prsiami mam 75,vaha52kg a vyska 167cm.

a moc sa neriad fotkami,pretoze na kazdej jednej to vzdy vyzera inak a tiez tie foto v galeriach strasne skresluju.a tiez napriklad niekomu aj 350 spravi tolko,co inemu 400.nechaj si poradit od doktora a daj tolko,kolko by ti odporucil on.ja som chcela povodne 300ml,pretoze som si myslela,ze ake to bude velke a nastastie mi doktor navrhol 350 a teraz mu dakujem,ze tak spravil,pretoze 300 by sa mi malilo.teraz mam prsia velkosti C a ked chcem,tak dam poriadnu podprsku a vtedy su obrovske a ked chcem aby boli nenapadne a prirodzene,tak si dam iba taku latkovu,alebo nedam ziadnu.ale urcite po druhom kojeni chcem ist na konzultaciu a dat vacsie.zase si necham poradit od doktora.kludne by som brala aj 500:-)a ty uz asi kojit neplanujes,takze byt tebou,tak idem do vacsich.

adelaide

alore nedala si fotku po..nepridas prosim ta? vies co verim ze ich mas pri sebe..ty aj tie svoje pred mas pekne blizko..aj bradavky.
no..ked nie 400, tych 350 asi pojdem...no ved pocuvate kylie ako jej je 400 malo...:o) to je vrchol

adelaide

alore dakujem. a najdem aj tvoje fotky v galerke? idem pozriet. presne . rada by soim ich mala pekne pri sebe-...ale zas zalezi od sirky hrudniku..ja mam 80 pod prsiami..
BArbora 10 - kraaasne prsia..tak nejak by som si to predstavovala
a hlavne baby sa strasne tesim tej galerke..vela z vas su tiez vysoke sa zda..a take podobne hrudniky (ploche aj kostnate) a vela z vas robil cerven ..takze sa dost tesim..viem si to aspon predstavit...

alore

adelaide ahoj,
nemyslim si ze 300 ml je malo... Ja som nemala ziaden zaklad, dala som si 325ml stredny profil a spravilo mi to pekne 3ky a to mam 183 cm a su ako uliate k mojej postave a mam ich pekne pri sebe :)

adelaide

ingridka no vraj sa zmesti. ale nechcela som vacsie prsia ako plne trojky..no uvidim co doktor povie na tej dodatocnej konzultacii....ale uz sa priklanam naozaj asi ku viac..nie je to take obrovske ako sa na zaciatku zda...ty uz mas po?? a kolko ml ?