Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Kylie89

solnicka a clang

Kricat urcite nekricia, ale mne nevadia aj trosku vacsie ;o) nie zas melony, ale take akurat ;)

No ja by som sla urcite do najvacsich ake sa daju. Najskor som chcela prirodzene a navrhol mi 280ml, a to sa mi zdalo uplne malo, pri prilozeni tych makiet, ci co to je :)) .. a potom sme nehali, ze 350. Ale to som si doma skusala so sackami plnymi vody a aj to sa mi zdalo malo, tak som sla na rekonzultaciu a dohodli sme 400 :)))))
A nakoniec vobec nie su take velke.. Presne take su, ako som si ich drzala v rukach s tymi sackami so 400ml vody ;))
A mam ich uplne pri sebe, kedze mam hrudnik 73 cm a jedno 400 ml prso ma nejak 12,5 cm, tusim tak hovoril pan dr, pokial si dobre pamatam, ale ste som to nemerala;D ... medzeru mam tak akurat na prst... dva tam zmestim tak, ze uz ich odtlacam od seba, takze su uplne pri sebe ;))

Inngridka

Ano :) aj mikinku k tom mam ;)) najkrajsie je to :))

Kylie89

ivka1980 a miska_21

No, ale ja som dost vysoka aj, takze na mne tie prska vyzeraju urcite mensie, nez na niakej nizsej zene.
No a ja som uz 3 hod po OP pobehovala po klinike, a doma som sa osprchovala hned druhy den ako som dosla domov, aj vlasy som si umyla sama. Tak ale kazdy to ma inak..

Mne pan dr. povedal, ze som chuda a tie tkaniva nie su este natiahnute, takze mi tie prska este vystupia, ked to povoli, tak nech pekne vystupuju :))

Adelaide

Jazvu mam pod pazuchou, to je len tak velko prelepene, lebo ja mam malinku, chudunku pazusku :)) Tak treba to potom natierat kremom na jazvy a tak a snad nebudu vidno vobec ;))

bianca003

ahojte dievčatá,prosím vás tie čo ste po OP bolelo vás vyberanie stehov? lebo mne ked doktor vyberal stehy po znamienkach tak ma to bolelo :(

barbora10

bon bony

poslala som do galerky foto celej postavy a sama uvidis,ze su to neni ziadne bomby,ale pekne prirodzene prsia.velksotou uplne idu k mojej postave,takze sa nemusis bat,ze budes mat nejake melony:-)červen ani ziadne mega velke a neprirodzene prsia nerobi.vzdy zvoli velkost vhodnu k postave pacientky.a ci sa mi zdaju male?nezdaju,ale chcem raz vacsie:-)))

ivka1980

mnohe zeny maju strie po kojeni a nie po zvacseni.aj mne sa pri kojeni spravili take malinke strie,nie vela a skoro ich nevidiet,ale su tam.no a po augmentacii sa mi nespravila ani jedna.

lenkea

baby prosim Vas, tie, ktore mate 300 ml, je Vam to dost? ste spokojne s velkostou?
mam navrh 300 vp pod sval,bojim sa, ci to nebude malo. ale zas som malinka, pod prsiami mam len 67cm, 47 kg a 164cm. picne ma z toho

miska_21

Dievčatá pozrela som fotky Kylie po OP no ja mam 350 ale moje boli dvakrat take v tej podprske po OP..boli sme asi štyri-pať dní od seba na OP =)

Mne prišli velké, teraz týžden po sú v pohode..len nech sa už nezmenšujú :P mohla som dať kludne tých 375 ml...ozaj sa toho čo Vám doktor navrhne nebojte.

Ja idem vo štvrtok na vyberanie stehov takze konečne bude aj poriadna sprcha celého tela.Neviem sa dočkať.

a dúfam že vyberanie stehov nebolí...hm?

ivka1980

a este. videla som, ze niektore baby mali strie. to po opke, alebo po kojeni a nebolo to tak vidiet pred operaciou?

ivka1980

baby,videla som galerku a som z toho jelen. niektore baby maju 250 ml a maju tam toho dost a niektore 350ml a nic moc. mne odporucaju 280 az 350,ale ja nemam ponatia kolko by bolo fajn pre mna.
a baby co to mate uz za sebou, po akom case mozte uz behat po dome a von? mna asi porazi doma sediet stale. a ako je to so sprchovanim? pocula som, ze prve dni budem potrebovat pomoc.