Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

Ahojte ja tiez si chcem dat silikony ale rada by som videla barboru10 v galerii. Prosim vas dajte mi vediet ako sa dostat do galerie som tu nova dnes zaregistrovana. DAKUJEM

adro03

Ahojte ja tiez si chcem dat silikony ale rada by som videla barboru10 v galerii. Prosim vas dajte mi vediet ako sa dostat do galerie som tu nova dnes zaregistrovana. DAKUJEM

adro03

adro03

adro03

clang

alore

no ja som uz tiez velmi zvedava na fotky :DDDD. a som rada, ze si s prskami spokojna.a uz to blizi aj mne :)
buduci tyzden zacnem vybavovat predoperacne.

alore

lenkea ja mam 325 stredny profil som o 20 cm vyssia ako ty,zaklad som mala nulovy a mam krasne prsia ktore nie su vulgarne a vyzeraju prirodzene a su aj dost velke a hodia sa k mojej postave. Myslim ze k tvojej vyske 300 vo vysokom profile bude urcite dost...ale je to na tebe

malachi ahoooj :) jasne ja si vas uz kazdy den spokojne precitam...xi S prskami som nadmieru spokojna velmi sa z nich tesim a robia mi radost. Neviem sa na ne vinadivat xi... malachi posli mi tvoj mailik popiseme :)

malachi

alore ahoj :)
vidim, ze ty uz len spokojne citas zatial co my ostatne sa uz nevieme dockat :)
skola hotovo?no ako sa dari s novymi prsiami?budu aj fotky ;) (ved vies na teba som sa specialne tesila :D :D :D

Kylie89

inngridka

Dakujem :)

Neviem si inak predstavit, ze by som si dala mensie, to by ma asi dost mrzelo ;)
Preto uprimne Vam radim, nebojte sa ist do vacsich, ono to vobec neni take velke ako si clovek mysli.. :))