Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

moetka

laracroft
prvy krat az ked ti bude vyberat stichy takze desat dni nic nevidis :) ale neni to zle aspon sa o to viac tesis na ne :)

laracroft

dakujem Floridka =) no na aj z kliniky ma berie mamča, takze ja si soferovanie necham az ked budem viac ok =) .... ja idem aj na modelaciu zaroven s vlozenim implantatu, tak trosku narocnejsie hojenie, ale moc sa tesim. .... a este taka zvedava, asi nepodstatna otazocka, kedy si si prvy krat dala dole tu podprsenku ? a ake to bolo ?

Florida

ahoj laracroft :-)
uvidis sama na sebe ako sa budes citit kazdopadne z operacie autom by si ist sama nemala ako soferka
pokial mas rez pod prsiami bude to asi lahsie co sa tyka pohybu ruk si myslim, po tom tyzdni by si nemala mat problem soferovat ak by si mala automat bolo by to najlepsie to tocenie volantom a preradovanie to je take divne ale po tyzdni by to malo byt v poriadku sama na sebe poznas a uznas za vhodne ci sa da ci nie ;-) drzkam palceky na pondelok :-)

laracroft

Júúúúj bábiky, ja idem v pondelok =) a fakt super fórum =) ..... len si neviem predstaviť ako na tom budem po op-ke, či budem schopná šoférovať a kedy ? lebo bez auta nevydržím =( a ako som sa dočítala zdvíhanie rúk moc neprichádza do úvahy a iné úkony s rukami okrem zdvihu ?

lenkea

alore dakujem za odpoved, uzi si nove prska

adro03
pozri si par stranok dozadu, tam je niekolko krat napisane, ako ziskas pristup do galerie. urcite to najdes :-)

bianca003

adro03
musíš poslať foto svojich prs pred OP na

e.uhrinova@gmail.com a aj nik pod akým si tu zaregistrovaná,no a Livka ti pošle link a aj heslo.Taka je podmienka pre vstup do galerky :) najdeš tam vela báb čo maju po OP a pomože ti to určite v rozhodovaní.

adro03

Prepacte za odoslanie tejto spravy 5 x ale vzdy ked sa tu vratim skontrolovat ci uz mi niekto odpisal tak sa to znova odosle hmm. STALE NEVIEM AKO SA DOSTAT DO GALERII