Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Ahoj Zuzkas, aj ja mám zajtra konzultáciu u doktora Červeňa okolo obeda, budem tam asi tak o jedenástej,veľmi sa teším, aj ja som zvedavá aké mi navrhne.

bodynka

Gratulujem novym babam co su po , skore "uzdravenie".
Laloa nemas tam nahodou pisane nejake lieky na papieri od doktora? Ja som tam nieco mala pisane a mala som to na recept a tusim som neplatila nic.

moetka

laola556
vies co ja som siperd operaciou nedavala nic. po opke som si domov zohnala tramal na bolest ktory som ale vobec nepotrebovala a stacil mi ibalgin. Na spanie som opuzivala stilnox ale ten je na predpis. po tom zaspis ani nevies ako ale ked sa rano zobudis dost ta boli chrbat potom. a teraz si na jazvy davam xeragel a nahrievam sa biotronoou lampou..nietore baby ale odporucaju wobenzyn ale pocula som je dost drahy neviem. kazdopadne vsetky tie kremy na jazvy sa pohybuju tak od 30 eur vyssie. :/

zuzkas

zajtra17.9. mám konzultáciu u dr.červeňa v bb na zväčšenie pŕs.ide ešte niekto zajtra?som zvedavá aké mi navrhne.teraz mám slabé 1-ky po deťoch :-(

laloa556

Liaaaaaaaaaa ahooooooooj, gratulujem k prskám ;) a prajem ti hlavne skoré zotavenie, nech ťa to už bolí čím menej ;)
pozdravujem aj Zásuvku a prajem jej to isté

kočky držte sa ;))

babulky, mohli by ste mi prosím, čo ste boli operované Dr. Červeňom povedať, aké lieky - všetky, ste brali či už pred OP alebo po? či už na lekársky predpis alebo voľne predajné? určite sa ešte o nich porozprávam so sestričkou, ale rada by som si už nejaké buď kúpila.. alebo v pondelok idem ku obvodnej - tak by som ju poprosila o vypisanie receptu.. moc ďakujem

laloa556

Liaaaaaaaaaa ahooooooooj, gratulujem k prskám ;) a prajem ti hlavne skoré zotavenie, nech ťa to už bolí čím menej ;)
pozdravujem aj Zásuvku a prajem jej to isté

kočky držte sa ;))

babulky, mohli by ste mi prosím, čo ste boli operované Dr. Červeňom povedať, aké lieky - všetky, ste brali či už pred OP alebo po? či už na lekársky predpis alebo voľne predajné? určite sa ešte o nich porozprávam so sestričkou, ale rada by som si už nejaké buď kúpila.. alebo v pondelok idem ku obvodnej - tak by som ju poprosila o vypisanie receptu.. moc ďakujem

Lia86

Ahojte dievčence,

Tak už aj my so Zasuvkou máme po, ale musím povedať, že až tak dobre ako Kylie89 sme to neznášali, teda ani neznášame...
V pondelok sme mali opku a včera nás po vybratí drenov prepustili, takže dve noci sme boli v nemocnici. Ale musím povedať, že priplatenie tej druhej noci bola dobrá investícia. Bolesti po boli riadne, ešte aj sú, momentálne ľavé prsko už až tak nebolí, aj ruku už zapájam, ale pravé je stále bolestivé, sa mi zdá, že aj málilinko väčšie-opuchnuté, a po včerajšom vybratí drenu ma v ňom pri niektorých pohyboch dosť štípe. Ale snáď to už bude len lepšie a lepšie. Baby, ktoré ste po operácii v pohode spali, fakt obdivujem, lebo ja v noci spať nemôžem, bolí ma hrozne chrbát, keď zaspím, tak max na hoďku-dve.
Baby, ktoré máte pred, držím päste, aby ste nemali veľké bolesti

Florida

laracroft :-)
no kedze ja som mala obvaz tyzden do kontroly od op tak som si ich ani nevidela a nemohla som si to dole davat,takze po prvy raz som si ich videla po tyzdni a ten pohlad mi pomohol citit sa lepsie bez tich obvazov to uz bolo fajn ale stale som nosila podprsenku ktoru som dostala v nemocnici ale niektore dievcata to tu mali inak, zalezi od lekara ake ma postupy
chodim aj bez podprsenky doma a je to normalny pocit, ale je pravdou ze zo zaciatku ked som si dala dole podprsenku dala som si ju po chvilke na seba spat lebo mi v nej bolo lepsie, kedze ty budes mat aj modelaciu predpokladam ze asi podprsenka bude u teba dost dolezita v zaciatkoch to uz ti povie sam lekar opytas sa na vsetko:-)