Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

caute všetky,
tak ani sa mi nechce veriť,že to už mám sebou.No prvé pocity čo sa týka bolesti boli dosť desivé,ale vzhladom na perfektnú starostlivosť v šnope a dr.Tršku sa to dalo celkom fajn zvládnuť.
Tak teraz sa už len tešiť na výsledok,

Lia pozdravujem

Lia86

Clang, ďakujem:o)

Ja si myslím, že keby ste povedali dr., aby vám predpísal Flector rapid alebo nej iné lieky, tak vám ich predpíše. Síce ja som bola u dr Tršku, ale mne dal hneď bez toho, aby som to žiadala recept na flector rapid a antibiotiká.

Inak baby, čo už máte po, aj vás to tak štípalo na rebrách pod pazuchou? Prská sú už v poho, bolesť sa utíšila, len tlak na nich cítim (tá podprda je desná), ale pod pravou pazuchou ma pri niektorých pohyboch dosti štípe, ako keby ste ma tam rezali. Na ľavej strane nič také, tam ma už skoro nič nebolí. Aj keď mi dr vyťahoval po dvoch dňoch dreň, ktorý som mala zavedený spod pazuchy až pod prsko, tak to fest štípalo, a na ľavej strane to bolo v poho.

laloa556

clang aj ja tu mám rozložené papiere, chcela som prezrieť či predsa nemám nejaký recept, ale tiež nič.. ja budem volať na bud. týždeň, to by malo stačiť.. už len 3 týždne, ako to bežíííí :))))) v pondelok idem za obvodnou, ohľadom predoperačných a tej zdravotnej dokumentácie, dúfam, že mi ju bez problémov potom vydajú.. no idem pozrieť fotky barborky a moetky, lebo tie som tiež nevidela :)

clang

Ahojte baby :)

Lia
gratulujem k prsickam, a prajem uz len menej a menej bolesti a veeeeeela spokojnosti :))

Laloa
nie nedostali sme ziadny recept, len ze by sme si mali tyzden pred OP kupit ascorutin. inak teraz jak pozeram tie papiere, tak tam je ze mesiac pred OP potvrdit termin OP. ty si uz volala ze to plati?? ja este nie. asi by som mala..musim v pondelok.

kozicka

caute zeny, v pondelok uz idem na konzultacku. Nakoniec idem do Ruzinovskej nem. cez znameho mam doporuceneho doktora Paliatku. Som zvedava teda co mi povie. Dam potom vediet.

laloa556

Ďakujem kočky, ste zlaté..
tak sa skúsim spýtať obvodnej, či mi bude ochotná predpísať buď tramal alebo flector.. a kúpim si ten wobenzym a to hádam aj bude stačiť.. :)
bodynka, tebe dával doky nejaký recept na lieky?
clang? mi sme nedostali žiadny recept, že? no nevadí, šak hádam obvodná predpíše :)
nové fotečky pozriem doma, lebo už som v práci, teším sa :))

bon bony

barbora10 prave som pozerala tvoje foto s postavou a fakt ti akurat seknu k postave, super! hlavne ta posledn foto mi pomohla k predstave ... naozaj je to dost skreslujuce na tych fotkach celkovo. Diiky za info:)