Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

maxim3113

presne ma to napadlo,ze ani ja nejdem do temy vypadavanie vlasov,ked s tym nemam problemy.

a ak ti mozem poradit,tak drz sa toho,co ti navrhol doktor.ak ti tvrdi,ze 410 ti pojde k postave,tak ver tomu,ze to tak aj bude.

clang

Pekny vecer babulky :)
Laloa
no ja tiez pojdem v pondelok obvodacke a zacnem pomaly vybavovat vsetko. a potom pozrieme spolu ten wobenzym? ak by si mala nejake nove infosky, tak daj vediet :DD

Seraphina
naozaj by si mala ist do inej temy. a myslim si, ze vsetky dievcata co sme tu to robime predovsetkym kvoli sebe a nie kvoli okoliu.
maxim to dobre vystihla, ze asi si niekto potrebuje riesit vlastne komplexy...

maxim3113

ahojte baby ..chystam sa v marci na operaciu u doktora Cervena a navrhuje mi 410ml anatomicke. Vravi ze sa mi to hodi k postve tak medzi 370-410ml.. mne sa zdaju 410 velke ale bojim sa aby 370 neboli zase male ;-)) proste chaos .. mate niektore skusenosti..prosim poradte dakujem ;-)

maxim3113

seraphina

velmi rada by som vedela ake okolnosti ta doviedli prave k teme silikonove prsia??? mas nejake komplexy?? pravdepobne si to nemozes dovolit a mrzi ta to vsak??

bianca003

seraphina

myslím si, že táto téma sa ťa netýka tak by si do nej nemala zasahovať vobec je to každého osobná vec...

inngridka

seraphina

zaloz si vlastnu temu, bud taka dobra. tu nikomu nejde o to mat prsia velikanske a ohurovat tym ludi, ale o to mat prsia pekne...

maria1113

Ahoj zuzkas, bola som tam už o pol dvanástej, bolo nás tam viac objednaných na tú hodinu, možno sme sa aj videli. Pán doktor je veľmi príjemný človek , je to človek na správnom mieste. Mne navrhol 400 ml, zdalo sa mi to veľa, ale povedal, že to bude pekné, tak mu dôverujem.

Florida

zasuvka gratulujem a vitam ta medzi nami :-) prajem co najrychlejsiu hojivost a ustupenie bolesti a neprijemnych pocitov nech uz si toho co najskor mozes uzivat :-)

lia aj tebe to same :-))))))
Lia a tie pocity co pocitujes som mala aj ja chce to trpezlivost nech dni ubiehaju vsetko sa zlepsi po par dnoch ani neuveris ako to rychlo ubehne a bude vsetko ok
drzim palceky

ostatne babulky pozdravujem :-)

zuzkas

takže konzultáciu mám za sebou.maria kedy si dnes bola?mne navrhol 350ml,termín mám na január,ale keď sa uvolní,tak aj skôr.