Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

Lia 86
čau,že ty chceš isť na tej jarmok?Keď už chceč byť tak rýchlo v poho.Mňa to pravé tiež štípe hlavne pod prsom,ale aj vedľa,tiež som včera volala dr.,ale hold holka musíme vydržať.CHce to len čas neboj bude to v poho.
PA

zasuvka

Florida,
srdečná vďaka,čo deň to je lepšie.Baby ste sa inak naviezli do tej Seraphine.Barbora vysvetlila si to po lopate,ked nemám taký problém neleziem do tej témy.

Seraphine,
nič v zlom je to tvoj názor,ale podľa mna je to len otázka času a máš ich aj ty.Mna myšlienka prenasledovala 6rokov.Nakoniec som neodolala a pustila som sa do toho,a tak nejako ako ty som aj ja začínala.Najskôr zdravý rozum,potom zdravá psychika.Tak už toľko neodsudzuj.

Lia86

Florida,

Tak to desné štípanie pod pazuchou, kde som mala dren, si mala aj ty? Ľavé prsko je už pohodka, aj rukou hýbem v pohodičke, ale to ľavé je napuchnuté a štípe, ale nie prsko, ale vedľa pod rukou... Už som sa bála, či je to ok, aj dr som volala, vravel, že tie pocity sú veľmi individuálne, že hlavne si mám merať teplotu, a tú našťastie nemám.
Inak baby, neviete mi poradi niečo na to opuchnuté prsko? Nejaké lieky, alebo ľadovanie? Rada by som už bola v poho:/

adro03

Dievcata pomozte. Dostala som linku na rajce.net zaregistovala som sa ale podla mena a hesla neviem najst ziadnu galeriu s prsiami. Robin nieco zle pomozte. Dakujem

adro03

Dievcata pomozte. Dostala som linku na rajce.net zaregistovala som sa ale podla mena a hesla neviem najst ziadnu galeriu s prsiami. Robin nieco zle pomozte. Dakujem

ivka1980

seraphina
tiez by ma zaujimalo,kde si sa nabrala v tejto teme? no a my baby si dame urcite povedat,ved cely cas sme cakali,kedy niekto pride a prehovori nam do duse.

maria1113

Ano zuzkas, rozprávali sme sa, keď sme platili ten poplatok. Bola som tam aj so sestrou. A kedy máš termín, ja mám 25.1

maria1113

Ano zuzkas, rozprávali sme sa, keď sme platili ten poplatok. Bola som tam aj so sestrou. A kedy máš termín, ja mám 25.1