Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

maxim

musim ti povedat ze som sa naramne pobavila na tom co si napisala seraphine, ze co ju doviedlo na totot forum, velmi vystizne, naramne sa mi tvoja reakcia pacila. I

nak BTW uz som rozhodnuta na velkost, chce 2,5 abo tak nejak, 3 by boli pre mna velky rozdiel oproti tomu nic co mam a 2 zasa sa bojim ze by mi pocase prisli male. Takze taky kompromis, uvidim co povie Dr. ale veeeelmi sa uz tesim na konzultacku, baby ani neviete ako :-)))

Lia86

Florida,

Ja si každý večer vzdychnem, že to zas bude noc, neviem sa dočkať rána. Čiže ako píšeš, ešte niečo vyše týždňa a budem si môcť ľahnúť normálne, no supiška:)
Ja plánujem ísť po dvoch týždňoch od opky do práce, snáď to zvládnem, pretože už ma doma poráža.
Inak ten modelačný pás sa dáva pri anatomických alebo okrúhlych? Bo ja mám okrúhle 410 ml, ale mne nič také dr nedal, ale počula som, že niektoré baby ho nosia. Ja mám len tu fajne podprdu...

maxim3113

Ahojte baby ;-)) je potrebne v predoperacnom vysetreni aj sonografia ?? ja som bola naposledy pred 4 mesiacmi a vsetko bolo ok..alebo je nutne nejake potvrdenie..alebo je to len bezne vysetrenie u obvodneho s ekg?? dakujem

Florida

Lius to mas pravdu spat v sede je des aj men to poriadne liezlo na nervy uz ked nebudes citit ten tlak pri vstavani z lehu uz budes mat aj vankus normalnejsie a budes sa lepsie moc uvelebit v posteli, s tym spanim na boku je to asi individualne ja na boku uz spavam dva tyzdne konzultovala som to aj s dr.ze je to ok.
Wobenzym som jedla chvilu desat lentiliek zapit to bolo tiez zuzo ale neberiem to uz priznavam sa a nemam pocit ze sa moje telo nedava bez neho dokopy :-)som mesiac po a vsetko je ok :-)uz len jazvicky mazem a nosievam este modelacny pas (barborka ;-))))))) dakujem hihi ) na noc si ho davam a prsia mi uz klesli isto.
no vidis Liuuuus pat dni to je supeeer ochvilku to bude tyzden a tyzden cez uz bude vsetko fajnejsie :-)))
ja so si takto ratala dni ako na vojne :D

maria1113

Ahoj zuzkas, mne sa zdá tiež veľa tých 400 čo mi doktor navrhol, ale povedal, že k mojej postave to bude dobré. A to sa dá ešte zmeniť , keď už to je napísané na tej objednávke? Ale budem ešte určite premýšľať nad tým. Povedal že potom by som mala cez prsia 100.

zuzkas

ahoj maria.ja mám 19.1,ale povedala som že od oktobra môžem kedykoľvek,tak uvidím či sa niečo neuvolní.a dáš si tie 400?mne muž vraví,že pre mňa je aj tých 350 veľa,tak neviem ako sa mám rozhodnúť.pod prsiami mám 71,výšku 169,váhu 54-55 a vravel mi,že by som mala potom do 90cm cez prsia a mala by som C-čka.mne sa to zdá v pohode,ale muž vymýšla,že stačia 300-ky.

Lia86

Florida,

Si zlatá, ďakujem.
Tie noci sú vážne najhoršie, celé noci chodím ako mátoha, spať na chrbte v polosede je hrozné, spím max dve hoďky za noc, chrbát bolí ako šialený. Práve posielam frajera do lekárne na ten Wobenzym, viaceré tu písali, že im to pomohlo.
Inak ako dlho ste baby spávali v polosede na chrbte? Už sa neviem dočkať, ako si aspoň mierne ľahnem na bok v ležatej polohe... Inak dnes som už piaty deň po, len nech to rýchlo ubieha:)

Florida

Ahoj Lia ja som dreny nemala takze neviem ci to z toho kazdopadne som mala kadejake vsakuvake neidentifikovatelne a neprijemne pocity ktore po tich 4 dnoch zacali miznut raz mi bolo lepsie potom som mala pocit ze mi je horsie ako predosly den a nakoniec to vsetko zacalo ustupovat velmi rychlo tie noci boli najhorsie cez den som bola ok v noci som nespala stale vstavala do zblaznenia vazne to chce len trpezlivost stale som si hovorila nech uz je dalsi den :-) a dockala som a vzdy som len priratavala dni kolko som uz po ani nevies ako to rychlo uleti ubehne a bude vsetko normalnejsie stale po dvoch tyzdnoch som uz bola v plnom nasadeni :-)ako pred op samozrejma ze stale som sa v urcitych veciach setrila a to zase sama na sebe individualne zistis pokial mozes co :-)
daj si tabletku napriklad rano ja som si daval proti bolesti postupne som to znizovala a ostala som len na tej nocnej tabletke pred spanim a davala som si sem tam aj na spanie ale postupne som to vysadila, od bolesti som si davala ibalgin 600 u len ine lieky na bolest som si ani nedavala ale ak mas lepsie ten tyzden uzivat ti to neublizi aj ked pravidelne aby sa ti ulavilo a lepsie fungovalo

zasuvka ;-)))

babulkyyy dnes je u nas kraaasne svieti slnieckooooo pekny dniik vam prajem :-)

Lia86

Jááááj Zásuvka,

Ja už som sa dávno rozlúčila s jarmokom:) To len pred opkou som mala také smelé plány:)))
Ale to štípanie je desné, ako keby sa mi tam niekto vŕtal nožom, takže sa snažím tou rukou nehýbať. Ale rozmýsľam, že zainvestujem do toho Wobenzymu (snáď som to napísala správne), baby tu písali, že im to pomohlo. Asi frajera pošlem do lekárne:)

Inak sranda, že obe nás štípe pri pravom prse, ktovie, ktorý dr nám ho robil, či náš dr alebo ten mladý, xixi