Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

Lia nie je zaco :-) ved ja rada :-)
ten modelacny pas je naozaj dobry tusim stoji okolo 27 Eur bez postovneho ale ved ti odpisu a uvidis beviem aky je rozdiel v cenach medzi tymi klasickymi tvarovatelnymi a neviem este ake tam kadejake su :-)
ano je to na to aby prska pekne sadli :-)))
mozes ho nosit hned :-) co najskor :-) ja som prvy tyzden nenosila lebo som mala obvaz ktory mi ich tlacil dole
mne tiez doktorka povedala len o fixacii obvazom toto je ale lepsie a vlastne to nahradza to obvazovanie ;-) a pytala som sa doktorky na to a ona mi to odsuhlasila inak po preveze mi najprv hovorila o obvaze ja som sa spytala po tom na ten modelacny pas je to vlastne miesto toho obvazu davam si ho uz len na noc :-)cca tri tyzdne by bolo asi dobre ho nosit tusim ?! nie som si ista len ja som ho zacala nosit neskor a nenosim ho cez den len v noci kedze do prace s tym chodit nebudem :D

no ten wobenzym :D lentilky hlces no :D nekonecne kym ich 10 naratas :D

Lia86

Skúsim dr zavolat v pondelok, nechcem ho otravovať cez víkend, už som mu dnes volala...Ale tiež som moc zvedavá, čo mi povie. Dnes idem nocovať k rodičom, malá zmena, snáď pomôže a konečne sa vyspím, ešte dnes alebo zítra ti brnknem;)

zasuvka

Lia,
mne povedal pri odchode,že si ich môžem tak 3-4 dni fyxovať tým obväzom,ale to len preto,že ich mám nejaké iné.
Skús mu zavolať,som zvedavá čo ti povie.
Inak v galerke som videla kočky od dr.červeňa s tým pásom,ale od Tršku nie.Ale zasa od Tršku sme polepené tými náplasťami čo zasa od červena nie sú.Možno tie náplaste používa dr.Trška ako fixáciu,ale opýtať sa ho môžeš.

Lia86

Zasuvka,

Tak tú polohovateľnú posteľ ti v dobrom závidím, ja mám pod hlavou poskladaný paplón a 4 vankúše, ale ono sa to stále zosúva:/
Inak povedal ti dr nieco o tom stabilizačnom páse? Som sa dozvedela tu na fóre od Floridy, že im vďaka nemu krásne sadli prská... Tak teraz neviem, či sa ho mám na to popýtať...

Lia86

Bože baby, čo sa ja vďaka tomuto fóru ešte nedozviem... O tom stabilizačnom páse som ani len nepočula ani dr mi nič o ňom nepovedal. Na čo vlastne slúži? Aby prska pekne sadli, alebo aby nešli od seba? Za ako dlho po opke by sa mal nosiť?
Florida, si moc zlatá, že mi (nám)takto radíš, každá rada je moc cenná. Už som napísala mail na tú siklienku, som zvedavá, čo mi odpíšu.
Inak dnes som zhltla 10 pirúl toho Wobenzymu, no nič príjemné, také množstvo naraz...

zasuvka

Lia,
tak tebe to s tým ponocovaním zostalo z nemocnice.No ja musím povedať,že spím ako zarezaná sama zo seba som v šoku.Možno preto,že z noci som mala najäčší strach.Včera som mala ešte ráno ten prášok od bolesti,dnes som už bez liekov od bolesti len dojedám antibiotiká.Už som bola aj vonku,trochu poprechádzať,dúfam,že to neprechválim,ale je to už podstatne lepšie.
Neboj uvidíš,že to bude už len a len lepšie.No a mne strašne pomáha tá moja polohovateľná posteľ,tá je teraz na nezaplatenie.

barbora10

jezibabka

ja som mala strie uz pred operaciou.spravili sa mi pri kojeni,ale po zvacseni sa mi nespravila ani jedna.

florida

nemas za co dakovat,rada som ti pomohla,aj ked si ho mohla mat aj o tyzden skor:-)

Florida

Lia ja mam tiez okruhle a to ti lekar nemusi dat moze ti to odporucit
mozes si ten pas objednat tu na stranke sa pozri maju rozne
www.lipoelastic.com

prska ti lepsie klesnu ako maju

tu ti pisem mail kde si ho priamo mozes objednat opytat sa aj na cenu a podobne zemanova@siklienka.sk

po dvoch tyzdnoch pojdes do robotky uplne v pohode to je akurat na to aby si sa citila ao tak oki ja som tiez isla po dvoch tyzdnocha vsetko v poriadku samozrejma zavisi aku mas robotku ak mas nejako fyzicky narocnu takto by si sa silit nemala!
mozno su tu baby co maju aj narocnejsiu pracu ako kancelarsku a napisu ti nazor a pocity
ja mam viac menej kancelarsku a jazdim autom a to som zvladala :-)

inngidka ja som si najprv objednala naplaste na jazvy od sikilienky daju sa objednat v lekarni pozerala som aj rozne gely na jazvy vo vyssej hodnote ale dr.mi povedala ze contractubex tak pouzivam ten mam s nim skusenosti aj z minulosti dufam ze pomoze je dobry aj na starsie jazvy tak snad ma naozaj dobry silny ucinok cenovo je to okolo 8 eur
tie naplaste co som spominala tam sa pohybovala cena za jednu 25 Eur ale mali by vydrzat na 6 tyzdnov cca, len je to uz drahsie aj tie ine gely co som pozerala mali cenu dokonca aj okolo 80 Eur takze oproti contractubexu je to rozdiel tazko povedat ci tie drahsie su lepsie nemam to odskusane.

ten modelacny pas mozem ho len doporucit