Lia ja mam tiez okruhle a to ti lekar nemusi dat moze ti to odporucit
mozes si ten pas objednat tu na stranke sa pozri maju rozne
www.lipoelastic.com
prska ti lepsie klesnu ako maju
tu ti pisem mail kde si ho priamo mozes objednat opytat sa aj na cenu a podobne zemanova@siklienka.sk
po dvoch tyzdnoch pojdes do robotky uplne v pohode to je akurat na to aby si sa citila ao tak oki ja som tiez isla po dvoch tyzdnocha vsetko v poriadku samozrejma zavisi aku mas robotku ak mas nejako fyzicky narocnu takto by si sa silit nemala!
mozno su tu baby co maju aj narocnejsiu pracu ako kancelarsku a napisu ti nazor a pocity
ja mam viac menej kancelarsku a jazdim autom a to som zvladala :-)
inngidka ja som si najprv objednala naplaste na jazvy od sikilienky daju sa objednat v lekarni pozerala som aj rozne gely na jazvy vo vyssej hodnote ale dr.mi povedala ze contractubex tak pouzivam ten mam s nim skusenosti aj z minulosti dufam ze pomoze je dobry aj na starsie jazvy tak snad ma naozaj dobry silny ucinok cenovo je to okolo 8 eur
tie naplaste co som spominala tam sa pohybovala cena za jednu 25 Eur ale mali by vydrzat na 6 tyzdnov cca, len je to uz drahsie aj tie ine gely co som pozerala mali cenu dokonca aj okolo 80 Eur takze oproti contractubexu je to rozdiel tazko povedat ci tie drahsie su lepsie nemam to odskusane.
ten modelacny pas mozem ho len doporucit