Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

inngridka

florida

:DD tak ty si ma potesila uz som si myslela ze som nejaka vadna :D ano bud je to tlakom alebo suchanim po plachte :))) no sila... ja som este len 11 dni po, ty?

maria1113

Ahoj zuzkas, ja som tam išla s tým , že pod 300 určite nepôjdem, ale ostala som prekvapená keď pán doktor povedal že to je pre mňa málo. Moja sesternica z čiech bola pred rokom na opke v Prahe, mala asi tak nulky a dala si 375ml, minule bola u mňa a keď som ju videla po roku, tak sa mi to zdalo k jej postave dosť malé a povedala som jej, že si mohla dať viac.

zuzkas

ahoj maria,
tak ty máš aj spodný obvod o dosť väčší ako ja,tak fakt bude dobré keď si dáš tých 400ml.len ja neviem čo so mnou :-(.mne dal najprv vyskúšať 300,že ako sa mi to podáva a ja že to je malé,tak mi dal 325 že čo na to hovorím a ja že ešte kúsok by som aj a vtedy mi povedal,že je to schválené,že tých 350 by mi bolo najvhodnejšie k postave a viac by sa mi už ani nezmestilo.nechcem aby boli veľké,ale nechce banovať ani keď si dám menšie.musím sa nato ešte pár krát vyspať :-)aj tak som tam išla s tým,že som myslela,že viac ako 280 sa mi nezmestí.

maria1113

Ahoj zuzkas, ja mám teraz cez prsia 89cm, podprsenku mám navrhnutú 80D, vieš zdá sa mi to dosť, ale čo som čítala toto fórum, tak každá baba doporučuje aby sme dali na doktora. Vela žien sa nevedelo rozhodnúť, tak si dali menší objem a potom keď sa to všetko zahojilo tak banovali že si mali dať viac, tak ja neviem. Ja toto forum sledujem už dlho a myslela som si , že ja nebudem mať problém sa rozhodnúť s milimetrami, ale doktor mi povedal, že buď si vyberiem 350,alebo 400, ale on rozhodne povedal, že 400. Asi sa budem tým riadiť, aby som potom nebola sklamaná.

Florida

inngridkaaaa :DDD tak teraz si ma rozosmialaaaaaaa :DDDD s tymi patami ja som mala stale cervene paty stipali ma jak ....ani nevyjadrujem :D ja neviem ci som vzdy spanku ako som si pokrcila kolena tlacila chodidlami do postele alebo...inak si to neviem vysvetlit :DDD

kolko si po ? lebo ja uz spinkam na boku.....pytala som sa dr. a ze je to ok.

inngridka

florida
a teraz si chrbtospacka :)) tak ale treba prinasat iste obete :))

inak z toho spania na chrbte mam zodrate paty, a trpnu mi ruky ale prezit sa to da :P

inngridka

kozicka
na jednej americkej stranke som citala ze minimalne 10 dni, ale neverila by si nie je az take strasne to spanie na chrbte, ja som spavala cely zivot len na bruchu, tak som sa tiez bala ale je to v pohode.

kozicka

pekny vecer vsetkym. Citam vas a rada by som sa spytala ako dlho treba po OP lezat len na chrbte a v pololezatej polohe? Typujem ze toto je po operacii druha najvacsia morda :-/

zuzkas

ahojky maria,
zmeniť sa to dá,proste nadiktuješ menšiu veľkosť pri objednávaní implantátou,len neviem ako to je potom s tou podprsenkou,ale rozdiel 50ml pri tej podprsenke asi ani nebadať.tých 100 obvod je dosť,ale neviem koľko máš teraz,že či to bude veľký rozdiel.mne to urobí do 7cm na obvode.teraz mám 83 a vravel,že max.90 budem mať.a vraj každých 25ml je cca 4mm na obvode.muž chce preto len 300-ky,aby si to jeho mama nevšimla a nie že by sa mi to nehodilo k postave.