Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Florida

Zuzka ja som dala na rady dr. prirovnali mi cca ako by to vyzeralo a zdalo sa mi to akotak akurat :-) nemala som zaklad a mam 325 ja som chcela take prsia ake som mala kedysi :-) nic extremne ani vacsie nebola som narocny pacient asi :D
neviem aku mas postavicku aka si vysoka aky mas zaklad teraz inak to vyznie na kazdej postave vyske i pri inom zaklade...
moja ma sedem

inngridka

florida

tak ma napadlo ze tu patu by mali pridat na zoznam komplikacii :DD ano uzivam si PN, dufam ze ako vravis uz to dlho nepotrva :))

zuzkas

Floridka
...že ako by to vyzeralo keby som mala 300ml a ako keď si dám 350ml.ty si hneď vedela,čo chceš?
a koľko má tvoja kočka?

zuzkas

tak to by som nebola povedala,že už máš také kočky :-)ja mám 10 ročnú a krpatý bude mať 2.moja už tiež ide do puberty,už nevie čo so sebou!ahoj florida,aj ja ťa zdravím :-)veru točíme :-).dnes som na tomto fóre skoro celý deň..čítam a rozmýšlam

Florida

sa tu smejem ako sme sa tu zoskupili dnes vecer do dvojic a kazdi si tocime o inom :D
inak zdravim mariu a zuzku :-) :D
aj ja som detna :-)

inngridka aj ty sa budes mat super ;-) uvidis par dni a bude to ok totalne :-)
a co robkas ? si domenka a rekonvalescencujes sa :-)?

maria1113

zuzkas, ja mám dve deti , dve dievčatá vo veku 13 a deväť rokov. Staršia dcéra už je v puberte, tak máme také divoké obdobie.

Florida

inngridka aj ja som uz mala o sebe pochybnosti vdaka ze si :DDD
ja som mesiac po uz lezkam aj na boku takze paty ma nestipu :D