Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

a rodičom si to hovorila?ako reagovali?a manžel ti nevraví aby si si dala len také,aby si to okolie nevšimlo?lebo môj vymýšla kvoli svojej mame,že ona sa to nemôže dozvedieť.,asi by ju porazilo-už má skoro 70,tak to ťažko predýcha :-(

maria1113

Ja som sa tiež dlho kvôli tomu trápila a trpela komplexami, tiež mám problém kúpiť si podprsenku a nenávidím tie vypchaté pus-up, či ako sa to volá, lebo musím si ju dať, aby to nejako vyzeralo v tričku, ale čo z toho, keď si ju dám dole a nič tam nie je, teda je, ale po dvoch deťoch nič moc. Aj môj manžel už konečne súhlasil s tým aby som tam šla,ale dlho dlho nechcel

barbora10

adro03

ako to,ze sa nemozes dostat do galerky???v maily nemas postup?ak mas nejaku mailovu,tak mi ju napis a ja ti napisem ako sa tam dostat.

zuzkas

maria,
nepovedala som to dcére a keď si to všimne,tak jej poviem že to mám z tabletiek.nechcem aby to všade vykecala-ona je taká rapotačka,hneď by to celá škola vedela.keď bude staršia a rozumnejšia,tak nato príde aj sama,alebo jej to poviem.my to zatiaľ tajíme-vie to len muž a moji rodičia,ale otec je z toho hotový-vyčíta mame,že ako ma vychovala..proste to nechápe,je iná generácia.ja mám komplexy,neviem si kúpiť podprsenku,vrch plaviek len vypchatý/dlho schne/,nemôžem mať výstrihy a proste ide mi na nervy,že som ako lata a musím to maskovať.a závidím babám,kt.majú pekný dekolt!

maria1113

Zuzkas a povedala si svojej dcére,že ideš na takú operáciu, ak áno ako to znáša, lebo moja je z toho akási zúfalá, predsa sa to nedá už pred takými veľkými deťmi utajiť.

Florida

Zuzka nie ja nie som doktorova pacientka :-)
ja som mensia ale nemala som tolko ako ty cez prsia bola som typicka vykojena pacientka :-)

zuzkas

florida
ja som to tu už písala...mám 169,54-55 vážim.pod prsiami mám 71,cez 83 a po deťoch nemám takmer nič.takže slabé 1-ky :-(ty si bola tiež v bb,či?

Florida

inngridka veru nikde som sa o tej pate nedocitala az dnes :D
ja som si uzivala ze dovolenku :DDDD
nechodis na fb?