Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj adelaide
ja by som si pri tvojej výške dala minimálne 350,alebo 375.nebudeš to určite ľutovať.ja si dám pri mojich 169cm tých 350 pravdepodobne a tiež nechcem veľké prsia,ale hodiace sa k postave.

maria1113

Ahoj adelaide, som rada, že nie som sama čo mala taký problém. Ja mám výšku 168cm, váha 59-60, obvod po prsiami 79 a cez 89, a doktor mi navrhol 400ml výsoký profil, rez pod prsiami, idem do BB k doktorovi Červeňovi.

adelaide

zuzkas aj moj muz je taky...a presne..dlho nechcel..a teraz to nejak zobrala ale aj tak mi vycita tie prachy, lebo asi budeme kupovat byt..a hypoteka..kazda koruna dobra...ale ja som uz tak preladena v takom stadiu ze mna neodhovori nikto...
a otec je tiez zhrozeny..ale co uz budu mi musiet pomoct s detmi..su este mali...obliekat...atd..malu este nosim na rukach casto...atd...

adelaide

ahojte...maria a zuzka ja som na tom podobne v podstate aj s rozhodovani kolko ml, aj s ututlavanim pred detmi..nastastie moji aju 5, 3 a 1 a pol roka a to sa hadam bude dat..ak im to nevykeca muz, on je taky "vdacny" rypak.....
Mne je jednine luto ze moja konzultacia prebehla velmi zvlastne lebo som tam mala kamosku ktora bola na kontrole uz s urobenymi, a se tam tak debatovali a doktor povedal ze mne by dal aj 400 ale nakoniec sme dali len 300 kedze som hovorila ze velke prsia nechcem..ale zas ked VAs tu citam...pri mojich 180 cm, a 80 cm pod prsiami a 89 cez prsia (ale nictam nemam..slabe jednotky) by som pod 400 nemala ani ist...Mam dohodnutu dalsiu konzultaciu..a termin mam 29.1 v PK, spod pazuchy....Vy idete do BB ze?
A KYlie - nejake nove fotky nepridas?
FLorida -aj Tvoje by som rada videla..tie 325ky...
ok baby pekny den

inngridka

florida

:))) som si vcera zriadila pre istotu jeden taky... margaretka246@azet.sk tak mi mozes tam napisat, pridam si ta :))))

zuzkas

maria
chápem,aj môj muž je ako počasie.tiež ešte neviem,či mi to aj nezatrhne,ale ja ich chcem a hotovo :-)
florida
je to asi lepšie ututlať pred tými deťmi..,lebo ktovie ako to zoberú

maria1113

Ja už mám len mamu, otec mi zomrel. Mama ma podporuje, lebo pochopila, že neustúpim a keby aj nesúhlasila aj tak si urobím po svojom, ale praje mi to. Ja som mužovi povedala, že chcem väčšie trojky, ani som mu nehovorila koľko mi navrhol doktor, lebo muž sa tomu nerozumie,tým mililitrom. Dúfam že ho to zrazu neprejde, vieš do januára je ešte dosť ďaleko

Florida

ja som to pred dcerou slusne ututlala ani neviem ako :D
rodicia to vzali ok a uz aj moj drahy sa potesil aj ked zo zaciatku ked som mu o tom hovorila ze planujem ist tak sa nevyjadroval bolo to proste moje rozhodnuetie ale velmi ma potesilo ked som prisla z nemocnice a bol strasne zvedavy a ze sa mu to paci :-) ze je spokojny :D

inngridocka moja nemam ziadny taky e-mail :-(((( ty nemas ?? co si zriadim daky narychlo ?