Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Jajka11892

Však to je jasné, že ešte počkám. ja tiež nemám naozaj žiadne prsia. Ale držím vám palčeky nech sa vám operácie vydaria a aj vám závidím. :)

zuzkas

ahoj kozicka,
termín mám až 19.1 v BB,ale sestričky si ma poznačili že od oktobra môžem,takže keď sa uvoľní,tak aj skôr.pred konzultáciou som si myslela,že môžem mať max.280-že sa mi viac nezmestí a teraz som rada,že si dám 350.až od konzultácie to beriem tak vážne,dovtedy to bolo len tak,že som si sem-tam spomenula,že by som ich možno chcela.,ale teraz viem,že ich chcem na 100%!
a o tej investícii,je to veľa-aj mňa to vychádza vyše 2000eur a dúfam,že budem spokojná a že tú bolesť nejak prežijem a nenastanú nejaké komplikácie!

maria1113

Ahoj zuzkas, aj ja som na tom podobne, už sa nemôžem dočkať operácie, z konzultácie som išla taká akási spokojná, už aby to bolo. Už sa mi dokonca o tom aj snívalo.

kozicka

zuskas

kedy mas termin OP? Ja zajtra este len konzultacku. Dufam ze ma to utvrdi v rozhodnuti ako vas vsetky, lebo mam chvilami pochybnosti. Bojim sa aj tej investicie a hlavne ako budem znasat rekonvalescenciu :-/ Aj ty si mala pred konzultackou vselijake obavy?

kozicka

jajka

samozrejme za ziadnych okolnosti sa ti do toho nechcem pliest, lebo aj ja som cca v 18 zacala nad tymto uvazovat. Ale pockaj aspon tak do 20 - 22. Mam kamosky, ktore sa po 18 tke este stihli dovyvijat. JA som toto stastie nemala, takze na OP v svojich 26 rokoch idem, ale skus aj ty mozno este chvilku pockat. Kazdopadne podporu tu mas :-) Pokial ide o peniazky, aj ja to riesim pozickou nieco mam odlozene a odlozim a zbytok si vezmem pozicku. Rodina ma ku podivu podporuje, ale otec sa to dozvie len za predpokladu ze sa opyta a az potom. Nastastie s nim som tak raz za dva mesiace. On toto nepodporuje. Mamina ma chape a brasko bol skoro az nadseny ked som mu povedala ze idem, lebo vie ze sa s tym roky trapim :-)

zuzkas

adelaide,
aj ja už nechápem samu seba.na konzultácii som bola tento piatok a odvtedy myslím len nato,ake budem mať prsia.tiež sa strašne teším a som už veľmi nedočkavá!
Jajka,
ja už mám dve deti 10r. a 2r. a moji rodičia,teda hľavne otec je z toho hotový!
ale ja sa už cítim nepríjemne aj na kúpalisku,u lekára na vyšetrení,cez leto v tričku.vždy som mala malé prsia,ale po deťoch nemám nič.

Jajka11892

Jááj kočky tak vám závidím :) Keď ja mám iba 18 a rodičia o tom nechcú ani počuť. Ale keď sa už osamostatním a spravím si školu prvé peniaze čo si našetrím idú na prsia! :)

adelaide

zuzkas ja tiez :o) cez mrtvoly.
ale az tak ze sama tomu nechapem..ale zlomilo sa to vsetko vo mne po konzultacii s dr. Zostal uz len taky pocit pohody a objednavala som si termin operacie telefonicky ako keby som volala k zubarovi. Ani srdce sa mi uz neroztlklo...No ja 29.1 do PK lebo rez spod pazuchy. tiez cerven. TAk to mame kusok od seba..Maria dakujem za radu, aj ostatnym...tiez to vidim na min. 375 az tych 400..este to s nim prejdem...ja mam 69 kg..chcem to dostat na 65 ale to uz budem dost chuda aj ked na kila to tak nevyzera..
Ja sa uz len tesiiiiiim...
pukanec musis poslat svoju fotku na mail jednej kocky..nalistuj si jednu-dves strany dozadu prosim..neviem tu adresu mailovu...

Pukanec5

Ahojte všetky. Som tu nová, teraz som sa prihlásila. Idem za týždeň na operáciu. Prosím poraďte mi, ako sa dostanem do galérie. Ďakujem