Pukanec5
Ja som bola 13.9. na opke u dr Tršku, boli sme dve baby, ale ani jedna nemôžeme na neho povedať krivého slova, veľký odborník, všetko povysvetľuje. Ja osobne som mala konzultáciu 3 hodiny!!! Inak vrelo odporúčam priplatiť si v nemocnici ešte jednu noc, bo budeš mať dve noci dreny v prskách, a lepsie, keď ti dávajú infúzky od bolesti a antibiotiká. Obe baby sme sa na tom zhodli, že to bolo na nezaplatenie, ak ešte nie si z BA...
Môžem ťa ubezpečiť, ak pochybuješ, či si vybrala dobrého dr, že nemusíš mať obavy. Ja som tiež takto potrebovala ukľudniť pred opkou, lebo väčšina báb chodí k dr Červeňovi, ale teraz som rada, že som bola u dr Tršku, chodil za nami dvakrát denne, na kontrolu, spýtať sa ako sa máme. Ja som bola v ŠNOPe, tam je to fajn. Rok predtým som tam bola na opke s kolenom, preto som sa rozhodla pre ŠNOP. Inak pri operácii nie je dr sám, je tam ešte jeden plastický chirurg, čo je super, ale to som predtým nevedela. Aj ja som mala opku tak narýchlo vybavenú, tri týždne po konzultácii, som to tak chcela, bo to čakanie je hrozné a čím ďalej, tým máš viac pochybnosti o veľkosti implantátov a tak... Tak ak si mala obavy z dr Tršku, nemusíš, vravím z vlastnej skúsenosti:)