Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pukanec5

Lia86

jeeeeeeeeeeej fakt ďakujem za podporu. Jednu noc navyše som si automaticky objednala, lebo som dochádzajúca a určite pri bolestiach sa nechcem na ďalší deň trepať späť :)

Máš anatomické?

Som si istá. Dr.Trška má ubezpečil. Nie slovami, ale prístupom, vysvetľovaním ...
Idem tiež do ŠNOPu. Strašne sa teším. To bude krásny pocit splniť si sen. Samozrejme, ak všetko dobre dopadne.

Koľko si musela byť doma. Týždeň v absolútnom pokoji stačí. Potom iba kancelárska robota.

Ďakujem ešte raz

kozicka

pukanec

a Trska je v ruzinovskej? Ja idem dnes iba na konzultacku Paliatkovi do Ruzinova. Mam zmiesane pocity, ale som zvedava co mi povie. Paliatku mam odporuceneho cez znamost. Tato "znamost" mi vravela ze hyper naj je Cerven, Trska a Paliatka, ze robia velmi podobne.

Pukanec5

kozička :)
no to bola moja požiadavka. V jeden týždeň som obehla 4 konzultácie a kaťdému som povedala, že chcem ísť 28.9. alebo 29.9. Už som si cez známosť vybavila aj termín na predoperačné. Všetci súhlasili, tak už bolo iba na mne, ktorého si vyberiem. Čítala som príspevky a myslím, že som sa dobre rozhodla. Týždeň po opke mám voľno a potom do práce. To bude haluz - chodiť vlakom :) hahaha

Dávam si kvapkovitý tvar, pod sval. Som športová postava, chudá. 168cm, 52-54kg, obvod cca 70. Ale mám menšiu elasticitu kože. Navrhol 280ml, ale na sále chce vyskúšať 320ml, či tá koža pustí ...

Ty si bola u Tršku?

Lia86

Pukanec5

Ja som bola 13.9. na opke u dr Tršku, boli sme dve baby, ale ani jedna nemôžeme na neho povedať krivého slova, veľký odborník, všetko povysvetľuje. Ja osobne som mala konzultáciu 3 hodiny!!! Inak vrelo odporúčam priplatiť si v nemocnici ešte jednu noc, bo budeš mať dve noci dreny v prskách, a lepsie, keď ti dávajú infúzky od bolesti a antibiotiká. Obe baby sme sa na tom zhodli, že to bolo na nezaplatenie, ak ešte nie si z BA...
Môžem ťa ubezpečiť, ak pochybuješ, či si vybrala dobrého dr, že nemusíš mať obavy. Ja som tiež takto potrebovala ukľudniť pred opkou, lebo väčšina báb chodí k dr Červeňovi, ale teraz som rada, že som bola u dr Tršku, chodil za nami dvakrát denne, na kontrolu, spýtať sa ako sa máme. Ja som bola v ŠNOPe, tam je to fajn. Rok predtým som tam bola na opke s kolenom, preto som sa rozhodla pre ŠNOP. Inak pri operácii nie je dr sám, je tam ešte jeden plastický chirurg, čo je super, ale to som predtým nevedela. Aj ja som mala opku tak narýchlo vybavenú, tri týždne po konzultácii, som to tak chcela, bo to čakanie je hrozné a čím ďalej, tým máš viac pochybnosti o veľkosti implantátov a tak... Tak ak si mala obavy z dr Tršku, nemusíš, vravím z vlastnej skúsenosti:)

kozicka

pukanec

ahoj, ked si pozries mnoho prispevkou spatne tak Dr. Trska ma velmi dobre ohlasy.
A Dr. Jezovitova ma take zmiesane ohlasy.
Cize suma sumarum vyzera to tak ze si zvolila dobre.

ohlas na Trsku najdes napr tu www.diva.sk

Inak dobre rychlo ta objednal. Jaka hura akcia. Som zvedava kedy si ja dohodnem termin, ja by som najratsej bud koniec novembra, alebo vo february

Pukanec5

Ahojte,
ja som mala konzultáciu s viacerými. Vybrala som si dr.Tršku. 28.9.2010 mám operáciu. Je naozaj dobrý? Zdal sa fajn.

U mňa je to tak rýchlo. 14.9.2010 som mala konzultáciu a už za týždeň idem pod nôž.

Florida:
Bola si u Ježovitovej? Mňa absolútne odradila. Po konzultácii s ňou som plakala a hovorila som si, že na žiadnu operáciu nejdem. Úplne ma zneistila, hovorila informácie, ktoré mi ostatní hovorili inak. Divné. Mala som z nej zlý pocit.

kozicka

zuzkas

jeeeej to budes urco krasna tam v tej oblasti. Aj ja si myslim ze menej je niekedy viac a kedze po cca 10 rokoch to treba menit ja hovorim ze potom si mozem ked tak dat vacsie keby ma to popadlo. V mojom pripade by bolo aj 50 ml lepsie ako to co mam teraz :-D

zuzkas

kozicka
350 gulaté,rez pod pazuchou a pod sval.vravel mi,že budem mať také pekné 3-ky a cez prsia do 90.ani ja som nechcela na silu nejaké maxi,ale keď mi dal skúsiť 300,tak to sa mi zdalo málo.

kozicka

zuskas

a gulate, abo ake si davas? Ja mam tiez nejaku predstavu vidim to tak 300 - 350 ml a okruhle, ale moje predstavy mi zajtra moze doktor uplne zmenit, dam si poradit, predsalen on bude najlepsie vediet co bude pre moje prska naj. Necem tam na silu rvat nejake hyper mililitre :-D Cela by som tak 2,5 - trojky.