Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adro03

Ahojte baby ak by niektora chcela zmenit termin konzultacie na oktober alebo skor a tiez termin operacie na januar velmi rada to prevezmem. Ak viete o niecom prosim ozvyte sa moj mail je adro03@azet.sk velmi pekne dakujem .Jedna sa o pana dr. CERVENA

adro03

Ahojte baby ak by niektora chcela zmenit termin konzultacie na oktober alebo skor a tiez termin operacie na januar velmi rada to prevezmem. Ak viete o niecom prosim ozvyte sa moj mail je adro03@azet.sk velmi pekne dakujem

Pukanec5

Lia86
Ďakujem moc moc. Mne sa zas páčia viac anatomické. Veď uvidíme :)

uvidíme, čo s dovolenkou. Týždeň mám istý. Potom si to nemôžem dovoliť zobrať. Už máme zaplatenú dovolenku v zime. Ak bude treba, budem musieť isť na PN. Všetko sa ukáže.

Florida

po tyzdni nosit tazke veci sa nedaju tak tie dva tyzdne v klude bez namahy su idealne ja som po dvoch tyzdnoch isla do prace a bolo to tak akurat....co sa tyka kancelarskej prace ;-)

Lia86

Pukanec5

Ešte som zabudla, ja mám okrúhle 410 ml vysoký profil. Ja som mala nej foto z netu v domnení, že sú to nantómy, ale dr na konzultácii povedal, že to sú okrúhle. A mne vzhľadom na moje prsia povedal, že si môžem vybrať či okrúhle alebo anatómy. Mne sa osobne viac páčia okrúhle, anatómy sa mi zdajú zboku trošku špicatejšie. A mala som v ruke aj aj, a môžem povedať, že ten okrúhly imploš sa vo zvislej polohe tváril tiež ako anatóm, a z hornej strany ti ho trošku aj svl stlačí... Preto som nakoniec volila okrúhle

Lia86

Pukanec5

No, ja som zrovna týždeň po, tiež som myslela, že týždeň budem doma a pak do práce, ale ešte sa necítim na to, ešte budem tento týždeň doma. Mala by si mať dva týždne prísny kľudový režim, neviem, ako by sa ti cestovalo vlakom, dnes ma priateľ viezol ráno k našim, len cez mesto, ale cítila som každý hrbol. Na tvojom mieste by som sa hneď po týždni nehrnula do práce, stojí to veľa a netreba riskovať, že sa ti tam niečo pohne alebo natrhne. Sám dr vravel, že majoritná časť úspechu operácie je práve rekonvalescencia, tak ak môžem odporučiť, radšej zostaň 2 týždne doma. Aj ja som mala také smelé plány pred opkou, ale po nej som od nich rýchlo upustila. Ak nemáš toľko dovolenky, tak to rieš PN-kou, aj ja som na PN-ke...

kozicka

Inak toto by aj mna zaujimalo ci mi staci tyzden dovolenky. Tiez mam kancelarsku robotu. Ste schopne po tyzdni nosit trebars nie tazku tasku s nakupom atd?

Pukanec5

kozička
Trška je tiež v Ružinovskej. Bola som tam na konzultácii. Operuje ale n ŠNOPe. O Červenovi som tiež počula, ale o tom treťom NIE :( . Trška je mladý, sebavedomý, presne vie čo hovorí a ťo sa páčilo mne najviac .... hovoril fakty a nehovoril ich iba: TAKTO SA TO ROBÍ, ale na všetko povedal a vysvetlil, prečo sa to takto robí a prečo je to lepšie a prečo by to on nerobil inak. Vysvetlil všetky riziká od A po Z a hneď sa pýtal konkrétne na moje príznaky, choroby, životný štýl ... hneď si robil predstavu o rizikách presne na mňa a vysvetloval mi, prečo je u mňa nízke a kedy by bolo vysoké atď.

To PREČO JE TO TAK je veľmi dôležité.

Detailne ma meral. Posielala som mu aj fotky z netu, aké by som chcela mať prsia. Vysvetlil mi aj realitu - ako zhruba budú vyzerať a čo nemám očakávať - kvôli stavbe teľa, kože ... Takže mám celkom jasnú predstavu čo čakať. Aj keď som si neni istá veľkosťou - to som písala o niečo nižšie.

pa zatiaľ