Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

solnicka
ja osobne by som pre deťmi nešla,ale to je na každom,že ako sa rozhodne.myslím,že sa kojením tie prsia s implantátmi trošku povolia a teda je škoda peňazí,lebo by si šla na ďalšiu opku.ja som nikdy nebola spokojná s tým čo som mala pod tričkom,alebo teda nemala,ale počkala som a teraz sa teším,že budem pekná :-)

solnicka

Hej a este jedna vec...
niekedy tak premyslam ci by som s tym nemala pockat az po detoch...jedny kamoska ma strasne odradza ze teraz je to zbytocne... a kedze je tu vela bab co uz maju deticky tak by som sa vas chcela opytat na vas nazor ze co si o tom myslite...
Je lepsie ist do toho teraz (mam 23) alebo je lepsie pockat...hmmm

solnicka

cavelko baby dufam ze sa mi nebudete smiat ale stale som mala take pochybnosti s tou velkostou ci to nebude velke a tak mala by som mat po opke 94cm a tak som skusila ten trik co som tu nasla ze som si naplnila sacky v vodou a som si to skusila dat do podprdky ale kedze nemam dostatocne velku podprdu aby sa to tam voslo nic moc predstava :) este sa mi to zdalo vecsie :)
ale nakoniec som to skusila v spotrovej podp. a to jedine bolo ako tak na predstavu ok :D boze asi som blazon!!!
Ale uz mam aspon predstavu...chapem ze to bude vyzerat inac a mozno aj mensie kedze to ten sval stlaci ale to neva...
Hned som kludnejsia :)
A baby boli ste nejaka na opke u Cervena ale ste z UK?
Ja som v Uk ale sestricka mi vravela ze si mam nejake vysetrenia nechat spravit tu ze to tak baby robia co su z vonku tak by som sa chcela viac opytat niekoho s osobnou skusenostou... dakovam
vsetkym nam drzim palceky ;)

maria1113

Pre mňa je rozhodne najbližšia Bystrica. Aj v Martine robia, ale na internete som nenašla skoro žiadne ohlasy.

maria1113

Ja som kúsok od Žiliny.
Ja viem stať sa môže všeličo, aj najskúsenejšiemu doktorovi sa to nemusí podariť operácia, len záleží ako sa k tomu postaví, len dúfam, že všetko bude ok.

zuzkas

my sme potom v rovnakom čase začali konať,lebo aj ja som volala a písala očenášovi,ale mal dovolenku a tiež sa mi ozvali keď už som bola objednaná a kamoška mi vravela,vraj od neho išli na opravu k červeňovi.nechcem na nikoho nič zlé,len som to počula.-možno to nieje pravda a nie vždy sa operácia vydarí podľa predstáv klientky.100ľudí-100chutí,ale tiež mi je to dlho čakať a ešte keď muž každý deň vraví inak...raz sa teší a potom zas,že veď jemu je jedno že tam nič nemám :-(

maria1113

Ahoj zuzkas, to teda som aj ja tak na tom ako aj ty, normálne som začala uvažovať, či by som nešla na konzultáciu skúsiť aj k niekomu inému. Ja som len tak , že si by sa iný doktor zhodol na velkosti implantátu, ja som predtým ako som sa objednávala do BB písala mail do Levíc k doktorovi Očenášovi, ale mali dovolenku a ozvali sa mi až po troch týždňoch a to som už bola objednaná do BB, tak som to nechala tak. Niektoré baby chodia aj na viac konzultácii a potom si vyberú. Aj Košice majú dobré ohlasy, ale to je dosť ďaleko.

zuzkas

ahoj maria,
aj ty si taká nedočkavá ako ja?! :-)
aj ja som rozmýšlala,že by som išla inému,kt.má skor volný termín,ale kamošky boli u červeňa a boli spokojné,tak mu dôverujem aj ja a teda počkám :-(

maria1113

Baby, čo ste tu písali o doktorovi Trškovi, prosím Vás koľko Vás vyjde opka, ja mám termín u do. Červeňa, ale až v januári, je to dosť ďaleko ešte, cena je prijatelná, ale Trška má asi o niečo vyššiu. Čítam tu že ste dlho nečakali od konzultácie. U doktora Červeňa ma to vyjde okolo 2200.