Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

solnicka
chápem ťa,že sa teraz už nevieš dočkať.keby si plánovala detičky o nejakých 7-10 rokov,tak poviem choď dotoho,lebo by si si tie pekné prská užila,ale takto keď o 2-3.neviem,mne by bolo fakt ľúto peňazí...keby mi nechýbali,tak by mi to bolo jedno.aj ja som ešte mladá,mám o pár rokov viac ako ty,len som mala skoro prvé dieťa.

solnicka

zuzkas
veru zabava to bola riadna :D najprv ked som to tu citala tak som sa nad tym smiala ze ako vas toto napadlo?...ale nakoniec som to aj ja skusala :D a poviem ze moj priatel mal riadnu srandu na mne :D jak som sa pred zrkadlom promenadovala v podprde a zo vsadial trcali sacky plnene vodou :D a vlastne jeho potom napadlo ze mam to skusit so sportovou podprsenkou :D

maria1113

Ja som to skúšala s ryžou, ale bolo to také smiešne, aj s vodou , ale to sa nedá podla toho orientovať, lebo v tom sáčku predsa ostane nejaký vzduch

solnicka

hej presne rozumiem co myslite a uvedomujem si to ale zas na druhej strane si myslim ze mozno ked som mladsia tak mozno cela ta rekonvalescencia je jednoduhsia teraz (tym nechcem povedat ze ste uz stare ved niekto je matkou uz 20 :))...a sa aj bojim ze ked uz budem po detickach tak uz na to nebude cas a hlavne peniazky :(
A ja nemam nejaky plan ked deticky ale asi tak 2-3 roky...neviem
Ked teraz som uz tak nejak na to nastavena na to ale zas neviem ci nepockat...neviem :( ked ja chcem uz teraz ;)

maria1113

Ahoj Solnicka, ja si myslím, že určite je to lepšie až po deťoch , vieš v tehotenstve sa prsia menia a po kojení každej žene zostanú trocha ovisnuté, proste už nikdy nebudú mať taký tvar ako pred tehotenstvom. A určite klesnú kojením aj silikonové prsia, určite po kojení nebudú také pevné, bude ich treba vymeniť. Ale záleží na tom, či plánuješ v blízkej budúcnosti dieťa, alebo nie