Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

solnicka
:) aj ja s kamoškou sme skušali sáčky s vodou a je to sranda ale aspon si to viem lepšie predstavit no a podarilo sa mi to aj super uviazat že tam nebol skoro žiadny vzduch čiže nadoraz a vyhrabala som aj tehotenskú podprsenku no tak riadna promenáda doma :)))

solnicka

zuzkas
hej tomu rozumiem ze poklesnu ved aj normalne prsia poklesnu ale som niekde citala ze neni velky rozdiel mezdi silik.prsiami a prsiami bez silik. ze prsia prechazdaju zmenamy v tehotenstve a aj potom rovnako ci uz tam tie inpl. su alebo niesu...ale urcite ze ked sa podstupy opka po tak to moze aj upravit celkovy stav prs po kojeni...

zuzkas

solnicka
mňa sa pýtal na konzultácii,či ešte plánujeme bábo,lebo som tam bola aj s malým 2 ročným a vravel,že sa mi to hodí :-).vravel,že ak,tak aspoň 1,5 roka nech počkáme,aby sa poriadne zarástli alebo čo.a ja som vravela,že ak bábo bude,tak o 7-10 rokov.ale myslím,že už stačia 2 :-).vravel že nieje problém s kojením,ani v tehotenstve,len že trošku poklesnú,ale to aj veľkou zmenou hmotnosti.

solnicka

maria1113 ved to hej to je len tak na veelmi zdaleka priblizne ale ja som ten vzduch vytlacila von :D
a sa ma aj doktor pytal ze ci som uz take nieco skusala a ja ze nee!!! take hluposti??!! :D

solnicka

maria1113 ved to hej to je len tak na veelmi zdaleka priblizne ale ja som ten vzduch vytlacila von :D
a sa ma aj doktor pytal ze ci som uz take nieco skusala a ja ze nee!!! take hluposti??!! :D

inngridka

maria1113
ja som nadmieru spokojna, inde by som nesla. na operaciu som sla mesiac po konzultacke, ale tusim sa da ist aj skor, zalezi od kapacity lozok.

solnicka