Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Lia86

Zasuvka,

ahoj:)
Tak už lepšie? Mne to štípanie pod pravou pazuchou už tiež ustupuje, našťastie. Skúšala si si už tú podprdu rozopnúť? Ja ešte ee, sa bojím,tak to asi nechám do piatka na dr:)Inak stále ťa neviem na tom fb nájsť, ak sa ti podarí nájsť mňa, tak si ma šupni medzi priateľov, tam popíšeme;)

zasuvka

maria1113
určite to nie je zlý nápad,isť na viacero konzultácii.ja som bola tiež najskôr v BB u doktora červeňa,potom v Brne na klinike Laurea, a nakoniec u dr.Tršku v BA a toho som si nakoniec aj vybrala.Som po opke týždeň, už je to celkom fajn.

solnicka

laola
Ale ja neplanujem babo tak do 2 r este neviem to som len tak trepla lebo neviem kedy sa to pritrafi a vlastne ani neni s kym zatial :) lebo najprv chcem mat rodinku a potom babo... ale tak snad do tych 5 r by to bolo ok...uvidime co zivot prinesie
A su tu nejake baby co mali babo az po opke?

solnicka

bianca003
hej ze su super!!!som si pripadala tak nejak divne najprv ale tak som to skusila a aspon sme sa zabavili...a skusala som si aj na podp. obliekat nejake veci a vyzeralo to celkom fajn :D

ivka1980

solnicka
ja som tiez v UK a davam si vsetko robit tu (predoperacne),lebo je to lacnejsie tym,ze na SK si to musim platit. Jedine tu nerobia sono a ECG. Teda robia ale v sukromnej klinike a to by som tolko neplatila,tak to mi budu robit na SK. A este potrebues posudok od internistu a to tu ani len nevedia kto to je,tak si musis najst na SK nejakeho,co ti tam napise,ze mozes podstupit operaciu.
A kde v UK si konkretne?

ivka1980

solnicka
ja som tiez v UK a davam si vsetko robit tu (predoperacne),lebo je to lacnejsie tym,ze na SK si to musim platit. Jedine tu nerobia sono a ECG. Teda robia ale v sukromnej klinike a to by som tolko neplatila,tak to mi budu robit na SK. A este potrebues posudok od internistu a to tu ani len nevedia kto to je,tak si musis najst na SK nejakeho,co ti tam napise,ze mozes podstupit operaciu.
A kde v UK si konkretne?

laloa556

Ahojte babulky,

SOLNICKA aj ja mám 23, ale deti plánujem tak za cca 4 - 5 rokov.. jediné, čo ľutujem je to, že som si prská nedala spraviť tak pred 3 rokmi.. musíš sa ty rozhodnúť, lebo kebyže chceš mať dieťa do 2 rokov, tak je to asi "zbytočná" investícia.. ja ti držím palčeky, aby tvoje rozhodnutie bolo správne ;)

CLANG dnes som bola u obvodnej, tak na krv ma objednala na piatok, to je tuším 24.9. a na interné + ekg na 5.10. - že nech mám čerstvé výsledky, neviem prečo ma tak dali, pritom vedia, že OP mám 9.10., nevadí :) ale dnes som si kúpila ten Ascorutin - čo máme užívať týždeň pred OP a Wobenzym - ale až 800 tabliet, lebo mali už len 200 a to je málo.. lekárnička mi hovorila, že to môžem kľudne začať používať pred OP, ale to si radšej zavolám sestričke a s ňou dohodnem či môžem a po koľko tabliet.. ten Flector proti bolesti je na lekársky predpis, tak to keď si pôjdem pre výsledky, tak si to dám predpísať.. ty si ako dopadla?

maxim3113

bianca 003

;-)) sacky su fakt super skusala som ich uz aj v satach no manzel len tak pozeral ;-)) uz sa nevie dockat..