Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

kozicka obavy sú prirodzené, je to zásah do tela.. ja som tiež zvedavá aká "hrdinka" budem počas rekonvalescencie :) ja sa "bojím" takých vecí ako preberanie z narkózy a tak, lebo raz už ma operovali ako 6-ročnú tak si to pamätám.. niekomu sa preberá lepšie, niekomu ťažšie.. peniažky už mám - zobrala som si úver.. a už len čakám na termín OP :)

kozicka

No cez prsia nikdy neviem a ked mi vcera meral cez prsia tak mi ich dost stlacil a vyslo mu nejakych 81 cm. Mam skratka celkom ok tvar ale niesu vobec plne, su take plochejsie. Vyska 170, vaha 58 - 60kg

kozicka

Idem k tomu Paliatkovi. Navrhol mi 300 ml okruhle. Aj som to ocakavala. Ale mam strasny stres z toho, neviem ci viac z tych peniazkov, alebo operacie, alebo rekonvalescencie... Uplne sa obavam, ale zase viem ze to chcem.

laloa556

kozicka ja mám OP za 3 týždne a čo ja viem, zatiaľ obavy nepociťujem, práveže sa veľmi teším a už chcem mať PO.. :) podľa mňa ma to chytí tak týždeň pred alebo možno sa mýlim, možno až keď budem v nemocnici :-D lebo ja som strašný posero, keď vidím napr. injekciu alebo tak :-D no len nech všetko dobre dopadne :) a ku komu ideš?

kozicka

Kocky ja sa bojiiiiim.... A to mam operaciu az na konci roka... Aj vy ste mali take stavy? Vahacky a tak? Na jednej strane vaham, ale na druhej strane uz si neviem predstavit zivot inak ako s novymi prskami....Des bes...Pozeram fotky zien s peknymi prsiami aby som sa upokojila...

laloa556

babulky, tak OP potvrdená, silikóny pôjdem zaplatiť na bud. týždeň a možem pomaly začať odpočítavať dni ešte viac :))
kočky, ktoré ste boli operované u Dr. Červeňa - dozvedela som sa, že izby sú v Pezinku po dvoch posteliach? či aj po viac? lebo nás v ten deň bude 5, tak som zvedavá.. to jedna bude potom sama na izbe? :-/

maria1113

Ahoj zasuvka a kolko ťa vyšla opka u dr. Tršku, operuje aj v Prievidzi, aspoň tak som sa dočítala na fore.

kozicka

ahojte tak som po konzultacke, vsetko prebhlo velmi fajn. V podstate mi to splnilo ocakavania. Chcem sa opytat vy co uz mate po, po nejakych cca 2 tyzdnoch ste boli schopne aj cestovat napriklad a soferovat atd? Nepridu vam inak tie prska tazke? :-)