Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

kozicka hej, hej, ja dúfam, že sa mi meniť nebudú a ak ich raz pôjdem vymeniť, potom už rozmýšľam, že dám viac - o trošku :) normálne mám "motýliky v brušku" ako sa už teším :) a som zvedavá ako to bude celé prebiehať :))

kozicka

laloa nemam dieta a ani mi to nehrozi v blizkej buducnosti. Ja ked babo tak az po cca 33 pokial si budem moct zvolit. Ale nieje to zakonite ze treba menit po tehotenstve, vsetko je otazka toho ako sa budu prsia chovat potom. Ale ratam aj s touto moznostou samozrejme.

laloa556

kozicka ja tiež nechcem nejaké melóny :)) ja by som rada také plné 3ky, tak som zvedavá aké budú - veeeľmi.. a ty už máš dieťa?

laloa556

morgana takéto slová potrebujeme ;) aj ja si myslím, že keď nebudeme myslieť na hocijaké možné komplikácie, ale skôr sa budeme sústrediť na to ako sa nám napr. zdvihne sebavedomie, budeme sa páčiť samy sebe, konečne budem so sebou spokojná :)) budem ženskejšia.. :) no veľmi sa teším na tieto pocity :)
teba kto operoval? koľko máš ml?

kozicka

laloa

moja podmienka bola prirodzenost tak asi preto zvolil 300 ml. Ja mam skor sportovu postavu tak asi aj preto. Vravel ze u mna by pekne ukazali aj mensie ale ze toto je taka zlata stredna cesta. Mohla by som aj vraj vacsie, ale nechcem spekulovat. Co som kukala aj na inete, tak rovnake implose ukazu na kazdom uplne rozne.

morgana

vdaka, myslim ze presne toto sme tu potrebovali vsetky pocut. Ako si si zvykla? Kolko po Op si sla do prace? Ja sa najviac bojim ze si nezvyknem, predsalen to ma svoju vahu atd...

morgana

dievcata....som rok a pol po opke a okrem prveho tyzdna ktorý som preplakala som vobec neolutovala, ze som sa na to dala. Jedine co lutujem, ze som nesla skor. Tie z vas co vahate a bojite sa, tak vedzte, ze strach je prirodzeny, lebo clovek nikdy nevie ale treba mysliet pozitivne a vyplati sa...:-)

tie co skusaju sacky s vodou tak alternativa je sacok s ryzou.....vsetkym odhodlanym babam drzim palce.....

laloa556

noo tak to sme skoro rovesníčky ;) ja idem k Dr. Červeňovi a navrhol mi 375 ml, stredný profil, gulaté.. hovoril, že sa do mňa vmestí aj 425 ml, ale to si myslím, že je moc :) veď tých 375 ml mi spraví 9cm..