Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ivka1980

ja idem na interklinik v BA k dr.Raczovi 16.11. Dalo sa aj skorej,ale ja budem ten cas na SK. nevidela som tu nikoho,kto by isiel na interklinik,tak sa tu citim taky outsider.
ja byvam v Chertsey asi 20 minut od Londyna. som tu s dcerou tri roky.
a ty?

bianca003

morgana
neskutočne dobre si to napísala ,presne tak netreba sa báť ja mám termín síce ďaleko ešte ale už sa teším a oplatí sa mi čakať až do júna lebo skor nemožem koli škole ale 23.6 2011 den D ... ved v podstate to ubehne rýchlo lebo som vyťažená na maximum :)))

kozicka

No ja tiez kocky setrim jak zaryta a to ze ja som zvyknuta rozhadzovat takze toto je pre mna tazka skuska. Este ze kupujem kopec zbytocnej kozmetiky, teraz aspon vyminam tie zasoby bez toho ze by som v drogerii nechavala dalsie peniaaze

zuzkas

laloa,
to ti verím že toto leto si mala nekonečné!ja som zase nikdy tak nešetrila,ako posledné 3 mesiace! :-)

laloa556

zuzakas ja som bola na konzultačke na začiatku júla, som si hovorila ako to pomaly ide, toto leto mi "trvalo" neskutočne dlho a teraz sa to akosi rozbehlo.. neboj, to uletí ;))

laloa556

kozicka no aj ja som sa nad tým zamýšľala, že či si nebudem musieť chvíľu zvykať na tú váhu, ale to si asi rýchlo každá zvykneme :) ale ten sval to tam bude držať ;)
keď už to nebudú "motýliky" - budem ťa informovať :-D
ja budem mať na zotavenie dosť času, lebo mi to akurát tak vyšlo, že som dala v práci výpoveď v lete, tento mesiac končím a do novej idem až v decembri.. uvidím ako sa budem cítiť, možno aj v novembri, len to sa trošku bojím.. ja kočky veľmi obdivujem, ktoré idú do práce už po 2 týždňoch od OP.. potom keď budem mať po, tak ti budem písať ako sa každý týždeň cítim, i keď je to individuálne.. ;)

kozicka

laloa kolko dni volna si beres? mne to celkovo vychadza na 11 dni doma vratane OP a vikendov. Myslim ze to je tak akurat.

kozicka

laloa ja mam este par mesiacov a som nervna a ty mas za 3 tyzdne a iba motyliky? No klobuk dole :-D Ja mam hlavne haluz z tej vahy impl. necakala som ze to bude take tazke :-D Sa bojim ci to tie moje male chudatka unesu :-D