Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

morgana

kozicka, laloa

u mna trvalo trochu dlhsie kym som mohla pracovat lebo som az extremne precitlivela ale u kazdej je zaradenie sa do bezneho zivota individualne. Hlavne nic nerobit nasilu a nepretazovat sa zo zaciatku. To, ze mam nieco cudzie citim doteraz, ale je to mozno tym, ze som velmi chuda a nema mi impl. co obalit:-)uz si to ale nevsimam, proste to tam je a vyzera to super...nikdy som sa necitila zenskejsie:-)

300ml pod sval, anatomy, chirmed

bon bony

inngridka povznes sa na to :) uz len to akym sposobom je to tam odprezentovane hovori o urovni dotycnych. normalny clovek sa nebude starat do druhych a odsudzovat ich za nieco, ked vobec nevie co ich k tomu viedlo atd. proste toto neries :)

inngridka

bon bony
moja som ti zacala pisat ale som sa zacitala do takej debilnej diskusie o umelych prsiach :( uplne mi to znicilo naladu co tam ti magori popisali

bon bony

Baby neviete priblizne za aku dobu poklesnu implantaty pod svalom?

A myslite ze o moc?

A zrejme, cim vacsie implantaty tym rychlejsi a vyraznejsi pokles...

Skoda ze sa nemoze vyjadrit odbornik, dost ma to zaujima...

adelaide

ivka hehe to je dobreeee ..uz 2 mesiace pred opkou lutujes ze to nebolo skor...
Ale hold mas pravdu som na tom podobne...
A bola tu tema ci pred detmi..no pravdu poviem ze ma to ani nenapadlo..Aj ked som tam nemala nic moc aspon to bolo pevne a pruzne....zaujimave, neviem odkedy je to uz taky "standard" ze ich ma uz "kazda druha" ale ja mam ten pocit dost velky prave teraz...A uz polroka intenzivne pozeram vsetky&m zenam na prsia..(nevie si pomoct) a 98% ich ma vacsie ako ja..ale tak hadam z v lete pozerat nebudem..A mam odkojene 3 deti a vo svojich 33 rokoch tiez lutujem ze som si ich nedala skor..xixi..ale stale som dost mlada na to aby som si ich uzila.
Takze sme na jednej lodi.

ivka1980

morgana
ja mam sice do opky este dva mesiace,ale uz teraz lutujem,ze som si to nedala skor. samozrejme ak vsetko dobre pojde.
si zlata,taketo povzbudive komenty mozes aj castejsie,budeme sa tesit.