Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pukanec5

solnicka
:) Ja som z TT a idem k MUDr.Trškovi. Vyberala som si ho podľa fóra a tiež som absolvovala 4 konzultácie a on bol naj, aj cena, aj prístup ... všetko

Ty ideš ku komu? A odkial si?

Koľko vážiš, meriaš, a ML?

laracroft

ahoj babulky, ja som pondelok o 11 mala OP, bolo to vlozenie plus modelacia ..... po zobudeny ma bolel moc stred medzi prsiami, ani dychat sa mi nedalo moc, stale som mala pocit ze pluca, ale prvy den som prespinkala a ked som sa utorok zobudila bolo to uz o 100% lepsie, dnes uz tiez trosku lepsie, uvidime ako dalej, ale verim ze to bude stat zato a straaaasne sa tesim. drzim palce, cim skor tym lepsie

solnicka

ivka
juuj skoda ze je to opačným smerom sme mohli dat kavu...ale aspon niekto kto by bude vediet poradit s predoperac. a to si si urobila appoitment u GP? a co si im povedala ze naco ti to treba...ja tu moc nechodim do GPho neverim im :) a kym nemusim tak nejdem. ale aj ja rozmyslam ze ci nezavolam sestricke ci mi nemozu skusit prelozit termin keby sa im nieco uvolnilo niekedy v polke jan do zac feb. lebo ja mam 9 feb ale akurat mi zacne skola po 2tyz. pauze a nerada by som vela vymeskala...tak uvidim..

solnicka

pukanec5
dakujeeem...mozno presne to som potrebovala pocut :) skoda len ze tu asi nieje baba co si dala prsia a potom mala babo este by ma aj jej nazor zaujimal ale jedno je iste...ja tie prsia chcem!!! a ako si aj ty povedala aj ja som sa konecne dala ako tak do formy a konecne som so sebou spokojnejsia a nikdy som nebola stastnejsia proste sa citim tak fajn...ale kedze som schudla a pri cviceni takmer (vzdy!!!) prve odchazdaju prsia!!! to nieje fer...(a este aj ta HAK nam zoberie to co nam dala :)) ja som bola spokojna s prsiami predtym ale nie so sebou a teraz zacinam byt spokojna so sebou ale tie prsia... :(
preco by som si mala vyberat: bud alebo???
urcite chapem ze uz po tym detickach je to predsa len na trvalo (alebo aspon na trvalejsie :) ale ved aj keby som mala mat babo o 3-4 roky preco byt tu dobu nespokojna? mozno uz len vela premyslam a polemizujem ja viem...stale hladam nieco...asi to je tou cakaciou dobou ved opku mam aj ja az 9. feb ;)
a pukanec mozem vediet ze odkial si a ku komu ides?

Pukanec5

kozicka a všetky
Ano, treba na to dorzieť :) a ANO, treba na to mať peniaze :)

Chcem byť mladá a takmer dokonalá :) nebojím sa to povedať, lebo celý život drem na to, aby moje telo bolo podľa mojich predstáv. Telo som dosiahla, ale prsia sa bohužial vycvičiť nedajú.

Nechcem byž staršia, dať si prsia, obliecť si priliehavé a sexi veci a ľudia budú ukazovať - aha, to je nevhodné na taký vek, už by mala mať rozum ...

Kým som mladá (relatívne :) - ale cítim sa na 16 :) ), tak si to môžem dovoliť a na 100% si užívať krásu, sexapeal, módu ...

Napriek tomu, že mám jedného chlapa a toho aj chcem navždy, tak stále chcem provokovať aj ostatných. Nech mu závidia :) a ja budem na seba maximálne pyšná. Nie že by som mala málo sebavedomia, ale toto je oblasť KOMPLEXU :) (veď viete o čom to je) a o to budem na seba pyšnejšia.

Baby strašne sa tešííííííííííím. Ja už by som išla aj teraz. Do budúceho utorka sa mi to bude zdať dlho. Už ani na prácu nedokážem myslieť.

Tento týždeň si ešte uťijem pohybu, cvičenia, jazdenia ... naplno a potom ležkáme :)

Potom samozrejme napíšem a pošlem foto. PRED tam už mám.

pa

kozicka

laracroft

ahoj, tak to drzime palce aby bolo vsetko oki. A ake si si dala? Kolko ml? gulate? Pod sval? A kde? Prepac vela otazok ale viacere nas to tu caka, tak kazda info navyse potesi :-) Drzkaj sa...

laracroft

ahoj babulky, ja som pondelok o 11 mala OP, bolo to vlozenie plus modelacia ..... po zobudeny ma bolel moc stred medzi prsiami, ani dychat sa mi nedalo moc, stale som mala pocit ze pluca, ale prvy den som prespinkala a ked som sa utorok zobudila bolo to uz o 100% lepsie, dnes uz tiez trosku lepsie, uvidime ako dalej, ale verim ze to bude stat zato a straaaasne sa tesim. drzim palce, cim skor tym lepsie

kozicka

pukanec

lepsie si to ani vystihnut nemohla, som tak isto stara a tiez si chcem uzivat mladost a verim ze ked budem mat vacsie prsia, tak si ju konecne zacnem uzivat bez nezmyselnych komplexov, ktore tu vsetky doverne pozname. Skratka zacnem sa mat rada, resp. svoju partiu tela.

Inak jak to tu tak citam, aj ja zacinam lutovat ze som sa do toho neodhodlala skorej, zvazujem to uz cca od koncastrednej skoly. Ale asi kazda potrebujeme cas aby sme na toto dozreli. Myslim ze ci mame 20 alebo 30, vzdy je to spravne az vtedy, kedy sa na 100% rozhodneme. Toto je vaznejsia vec a myslim ze unahlenost a zbrklost v tomto pripade nieje na mieste. A na rovinu, zena je krasna v kazdom veku a ked si dopomoze, o to lepsie. Ked sme so sebou spokojne ( aj vdaka implosom ), to co bude na nas krasne bude vyzarovanie pocitu spokojnosti, ku ktoremu nam tento zakrok dopomoze....amen

maria1113

Ahoj pukanec, tak nech ti to dobre dopadne a kam ideš?
Ja idem až v januári , dúfam že to skoro ubehne, lebo toto čakanie je najhoršie.

Pukanec5

Ahojte :)

Mne sa to už kráti - budúci utorok (28.09.2010) idem pod nôž.

Slonicka
Ja mám 26 a nemám deti a idem si dať silikóny. Som mladá a chcem si ešte riadne užívať slobodu, nosiť sexi veci a cítiť sa sexi a preto si to dávam teraz. Potom po deťoch je to logické, ale už budem mamina a starať sa o deti. Teraz som voľná - bez detí - so najlepším partnerom na svete - a chcem pre neho aj pre seba vyzerať úžasne a užívať si mladosť. Samozrejme rátam s tým, že sa pri deťoch prsia zmenia. Možno k lepšiemu, možno k horšiemu, ale stále môžem ísť na operáciu. Tak neriešim ako to bude za 4 roky. Ak by bolo na mne, tak nemám potrebu mať deti. Možno zmením názor, možno sa s pritelom dohodneme, ale ja mám svoje telo strašne rada a neviem a rozhodnúť. Som športovec, telo mám vydreté a som s ním absolútne spokojná. Jediné, čo by som zmenila sú prsia, a to aj robím. A tiež som nadstavená na operáciu. Mať 23 ako ty, tak neváham :) do 30 máš fuuuuuru času.