Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zasuvka

Pukanec5
nebola si ty náhodou toho 13.09.2010 na konzultačku v šnope.Keď ma odvážali z operačky čakala nejaká kočka na dr.,že má dohodnutú konzultáciu.Možno si to bola ty.

zara9

ahojte babulky
chcem sa spytat,ci ste si kazda po stichoch natierala jazvicky nejakym kremikom,vcera som bola na stichocha teraz neviem,ci si mam nieco kupit,alebo nie....

solnicka

pukanec
hmmm..celkom rychlo tak to ti aj zavidim :)
ja som vzdy chcela ist k cervenovi a ked som sa s nim stretla tak som sa v tom len uistila...
mna by to malo stat 2070 kompletka...aspon tak sa mi zda ;)

solnicka

jezibabka
To je super a uz mas termin???
ja idem 9 feb. juuj keby si mala tak nejak aj ty... :)
a kde z he? ja z maja ale uz som 2 r. v Uk...

Pukanec5

zuzkas
ja som bola na konzultácii 13.09.2010 a povedala som, že chcem ísť na operáciu 29.09.2010 a on, že či môžem 27 alebo 28. Tak sme sa dohodli na 28.09.2010. Idem k Trškovi. cena: 2800 eur kompletka (aj sonografiu mi vybavil).

mám 168cm, váha momentálne 52 - 53kg, odporúča 280ml, ale skúsime na operačke 320ml - ale to sa mi zdá veľa - uvidíme, ešte sa porozprávame :)

takže za týždeň idem :)

solnicka

pukanec5
ja som z He ale momentalne som v UK (2r.)
idem k Cervenovi a meriam 174 momentalne mam okolo 59 kg ale stale to ide dole a chcela by som tak 55-56..
mala by som mat 300ml stredny profil okruhle...teraz mam slabe B cez prsia mam okolo 88 a po opke by som mala mat 94...
stale sa tak nejak bojkam ci to nebude moc :)
ale ta sackova skuska ma tak nejak upokojila...ale zas teraz uz riesim ci pred babom alebo po...Ja si stale nieco najdem nad cim uvazovat aby mi ten cas do feb. rychlo usiel... :D

kozicka

objavila som prave jednu stranku, kde si viete urobit predstavu s akymi prsiami kolko ml implantat co urobi. Len sa treba na tej stranke prerolovat nizsie, bo su tam rozne zakroky pred a po. Ako tak pozeram 300 ml je uplne zlata stredna cesta. Pozrite to tu www.plastickachirurgie.net

maria1113

Ahoj zuzkas, vidím, že obidve sme na tom rovnako nedočkavé, ja tiež rozmýšľam, či ísť ešte niekde inde na konzultáciu

zuzkas

pukanec 5
neviem či som to prehliadla,ale ako dlho si čakala na ternín op.od konzultácie a koľko ťa stojí operácia so všetkým?