Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

maria
kamoška bola minulý rok na konzultácii v septembri,termín op.mala na január a už v októbri jej volali,že má 5 dní na vybavenie predoperačných a nech si hneď objedná implantáty.ja viem,može to byť náhoda,ale veľa ich vypadáva z rôznych dôvodov-ochorie,nemá peniaze,rodinné veci...tak možno pôjdeme aj my skôr :-)

maria1113

Avon zuzkas, ja som to hovorila sestricke este ked som sa objednavala na konzultaciu ale to chcu urcite vsetky skorsi termin. Nevedno kolko je ich pred nami.

zuzkas

pukanec5
tak to máš fakt rychlovku!:-)ja meriam 169,vážim 54-55 a ide mi dať 350ml,dúfam nebude veľa,ale vravel mi,že buď 300,alebo 350.tá cena je trošku vyššia ako u červeňa.

zuzkas

ahoj maria
ja už ani spávať neviem :-(!mohlo by sa nejaké miesto uvolniť,aby mi skôr zavolali.ty si im tiež vravela,že môžeš aj skôr,keď niekto vypadne?

bellinka

Lumidde:

jednoznacne ti odporucam chirmed.sk ja som z ba ale cestovala som na zvecsenie poprsia silikonovymi implantatmi az k vam na vychod do kosic lebo su tam uzasny lekari , velmi sikovny a starostlivy ja nedam nanich dopustit a tu mame tych doktorov v ba kopec, ja preferujem kosiceeeeeeee :))

inngridka

lumidee

ahoj, to je od teba pekne ze chces priatelke pomoct :) ak chces vychod tak asi najlepsie budu pre vas kosice, ja som na KE pocula dobre ohlasy. chod na stranku www.chirmed.sk a tam niekde si skus najst kontakty. drzim palce

lumidee

pekny den damy, potreboval by som poradit a natrafil som na vase forum. Moja priatelka stale fnuka ze ma male prsia a ma s toho trosku aj depresie. Rad by som jej pomohol a dal jej darcek a to silikonove prsia. Ako a kde mam zacat? Kde na vychodnom slovensku mi odporucate takuto plastiku? za vsetky rady dakujem.

bianca003

Pukanec5
no plne s tebou suhlasím o tom že človek chce byt pekný a prečo by sme mali čakať čo ja viem do 40tky
aj ja si myslím to isté ja mám 1 dieťa má 4r.ja mám 26 a dalšie dieta je otázne či budem chciet no a ak, tak až daakej 33ke
Ved dnes je to normalne trend mat neskor dieta napr.Dara Rolins,Zlatica Puškárová,Zuza Belohorcová,Polnišová a to len čo ma napadlo narýchlo a je ich kopec čo majú dieta po 30tke a mnohe su tehotne alebo ešte ani nemajú ... Tkaže žienky podla mna ak uvažujete či počkat ešte s OP je to len na vašomu vážení ale ja by som už nečakala :)))

leus

solnicka
co vymyslas, ved ty mas pekne prsia!Ja som bola na konzultacii, mam jedno dieta ale prve co sa mi dr.spytal, ci neplanujem mat este jedno, lebo v tom pripade by bola hlupost ist teraz na OP.Povedal, ze mi nemoze zarucit, ze po kojeni ostanu pekne, nezdeformovane.No a ja naozaj nie som tak solventna,aby som si dovolila dat 2tisicky na OP a potom zasa na reopku.Pozrela som tv.fotku, si myslim ,ze ty sa vobec nemusis ponahlat ist si dat silikony, mat tv.prsia tak na to ani vo sne nepomyslim.To ti nikto este nepovedal?