Takže čaute :)
solnicka:
Ano máš pravdu, že je to drahšie. Ale za rýchlosť sa platí :) a nemám problém dať viac, keď som si istá, že to bude profesionálna robota a v BA. Do BB sa mi nechce trepať (práca nepustí) a v Pezinku je termín neskoro.
zasuvka:
nie nebola som 13.09.2010 na konzultácii na ŠNOPe. Na konzultačke som bola v Ružinovskej :) škoda.
bianca003:
máš pravdu. Moja sestra mala teraz prvé dieťa v 37. Ano, je to už veľa, ale to len ukazuje, že žena sa na to musí cítiť a chcieť to. Inak je to na ... A ano, je taký trend teraz a ja sa ešte na dieťa tak skoro necítim.
+
hovorila si o postave :) No ja športujem cca od svojich 10 rokov. Makám a formujem a teraz si môžem povedať, že je to super. Samozrejme dá sa to aj skôr. Ja som len extra náročná a preto dávam maximum do seba. Robím takmer všetko a venujem sa tak trošku súťažne squashu a teraz budem maž malý výpadok v tréningoch :) Najviac sa bojím, či obsedím, lebo ja a priateľ musíme stále niečo robiť. Teším sa strašne na tú operáci. Už nech je utorok, lebo chcem vyzerať krásne :) Veď cieľ každej z nás je byť dokonalá - v svojich očiach :)
adelaide:
nebola som na konzultácii u Červeňa. Píšem to hore, že do BB som nechcela a v Pezinku je termín ďaleko. Ja som chcela rýchlovku a na určitý termín. Bola som na konzultačke u MUDr Tršku, Interklinik - MUDr. Hedera, Esthetic- MUDr Fedeleš a v Pezinku - MUDr Ježovitová.
Vybrala som si najlepšieho (podľa fóra a prístupu) a tiež aj dobrú cenu. Sú aj drahší :) ale samozrejme aj lacnejší. Ja mám taký stred a ako bolo povedané, radšej zaplatím, len nech to mám podľa mojich predstáv a v dátume, ktorý chcem. Predoperačné mám zadara, takže super :)
ešte mi niečo napíšte :) teším sa z toho
Ide niekto 28.09.2010??? A v ŠNOPe???