Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pukanec5

Takže čaute :)

solnicka:
Ano máš pravdu, že je to drahšie. Ale za rýchlosť sa platí :) a nemám problém dať viac, keď som si istá, že to bude profesionálna robota a v BA. Do BB sa mi nechce trepať (práca nepustí) a v Pezinku je termín neskoro.

zasuvka:
nie nebola som 13.09.2010 na konzultácii na ŠNOPe. Na konzultačke som bola v Ružinovskej :) škoda.

bianca003:
máš pravdu. Moja sestra mala teraz prvé dieťa v 37. Ano, je to už veľa, ale to len ukazuje, že žena sa na to musí cítiť a chcieť to. Inak je to na ... A ano, je taký trend teraz a ja sa ešte na dieťa tak skoro necítim.
+
hovorila si o postave :) No ja športujem cca od svojich 10 rokov. Makám a formujem a teraz si môžem povedať, že je to super. Samozrejme dá sa to aj skôr. Ja som len extra náročná a preto dávam maximum do seba. Robím takmer všetko a venujem sa tak trošku súťažne squashu a teraz budem maž malý výpadok v tréningoch :) Najviac sa bojím, či obsedím, lebo ja a priateľ musíme stále niečo robiť. Teším sa strašne na tú operáci. Už nech je utorok, lebo chcem vyzerať krásne :) Veď cieľ každej z nás je byť dokonalá - v svojich očiach :)

adelaide:
nebola som na konzultácii u Červeňa. Píšem to hore, že do BB som nechcela a v Pezinku je termín ďaleko. Ja som chcela rýchlovku a na určitý termín. Bola som na konzultačke u MUDr Tršku, Interklinik - MUDr. Hedera, Esthetic- MUDr Fedeleš a v Pezinku - MUDr Ježovitová.

Vybrala som si najlepšieho (podľa fóra a prístupu) a tiež aj dobrú cenu. Sú aj drahší :) ale samozrejme aj lacnejší. Ja mám taký stred a ako bolo povedané, radšej zaplatím, len nech to mám podľa mojich predstáv a v dátume, ktorý chcem. Predoperačné mám zadara, takže super :)

ešte mi niečo napíšte :) teším sa z toho

Ide niekto 28.09.2010??? A v ŠNOPe???

jezibabka188

solnicka

ja planujem OP az v lete.. teraz studujem posledny rocnik VS a mam dost starosti.. :) ale na konzultacku chcemist uz teraz..

adelaide

hej videla.uf...no nic moc..ale verim ze je to preto lebo to bolo pod zlazou..hadam sa to pod svalom nestane..
inak neviem ci to maju nejaky trend ale skoro vsetko pod zlazou nie?? a dost ich je vyslednych praveze dooost malych...hm

zuzkas

maria
aj ja som pozerala tie ceny,to je pre mňa dosť veľký rozdiel a hlavne keď viem,že sú na červeňa dobré ohlasy.pozerala som tie fotky na tej plastickej chirurgii čo je tu ten link a už zase neviem aké chcem,lebo tam aj 250 sú dosť veľké..
adelaide
aj ja mám všetko naplánované na ten január,aj s deťmi,mužom a tak,ale potešilo by má keby som šla skôr :-(

adelaide

pukanec prosim ta a ako sa lisila konzultacia u cervena a konzultacia u trsku? navrhli ti rozdielne ml? kolko chcel dat cerven?
ale napisala si to vystizne. uplne chapem a fandim ti. ja na tom vysportovani pracujem teraz aby tie prsia isli na peknu postavu...ale po 3 porodoch to je tazkeee.hlavne to brucho ktore bolo ako doska uz zdaleka nie je.
zuzka no veru nedockava si :o)) v podtate aj ja..ale viem ze moj cas je januar ..aj kvoli malej..cize vydrzim...

maria1113

Zuzkas, ja dufam, ze to bude skor, presne tak stat sa moze vselico. Nevolala som nikde , ten dr. Trska ma o dost vyssie ceny. Ja chcem ist kazdopadne k dr Cervenovi, na druhom mieste by som volila Chirmed v Kosiciach,len ta dialka ma odradza.