Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Pukanec5

Ahojte :)

leus, solnicka:
čítam čítam a súhlasím s oboma. Keď je niekto nespokojný, má právo sa rozhodnúť sám. Ale chápem aj názor, že ak by som tam mala to čo ty, tak by som bola šťastná :) ja som totiž tiež plochaňa :)
Ale je dosť možné, že keby som to mala, tak by som bola nespoko s iným, alebo by som tiež chcela väčšie.

Ja sa veľmi teším. Už sa mi to blíži. Za 4 dní :) Dnes som predposlený deň v práci :) ešte pondelok a frčííííím :)

Dúfam, že budem krásna. Chcem byť krásna.

zuzkas

ahoj maria

dnes ráno mi volali z bb,že 21.10 môžem prísť na opku,uvolnil sa termín.vidíš,ja som ti vravela,že aj kamoška to tak mala minulý rok.a myslím,že za pár dní budú volať aj tebe,lebo medzi našimi termínmi bol rozdiel len týždeň.takže ti držím palčeky!na fóre budem až v nedelu,lebo teraz pracujem,tak potom môžme pokecať.pa,zatiaľ

leus

som sa teraz zasmiala nad tym ze v 40ke je uz trochu neskoro :)), myslis ze 40nicky su uz stare na to aby sa dali skraslit?Ja poznam vela zien prave v tom veku su pre muzov najpritazlivejsie, ale to zbadas az potom, ked sa k tomu veku priblizis :)

solnicka

leus
aha takze na opku maju narok len baby co su plochce???prepac ale nemyslim si ze je to len o tom ze aha tak som plocha idem si dat urobit prsia...myslim si ze kazda baba co to podstupila alebo sa to chysta podstupit to robi preto lebo nieje spokojna s touto partiou tela!Toto tu mame vsetky spolocne...A prave mozno pre mna je to rovnako dolezite ak nie este viac, kedze ja som predtym bola spokojna a pysna...vysadila som antikoncepciu, zacala som cvicit a schudla som a moje prsia sa rozhodli odist...A ver ci never aj pre mna neni ten pohlad do zrkadla najprijemnejsi a vsetky moje podprdky su mi velke...to je dovod preco som sa tak rozhodla...
Ale rozumiem co sa mi snazis tym povedat len sa mi nepaci ze ma ide niekto skatulkovat bez toho aby vedel nieco o mne...ale niesi ani prva a predpokladam ze ani posledna co ma bude odhovarat slovami ze sak ty tam nieco mas naco ti to???ja chapem ze su tu aj baby co si to naozaj zasluzia a potrebuju to viac ako ja a ja mozem byt vdacna ani nie tak prirode ale antikoncepcii lebo pocas celej skoly sa mi spoluziaci smiali ze som LATA a prsia mi zacali rast az ked som ju zacala brat :(
A ano spekulujem lebo este ma caka niekolko dlhch mesiacov cakania a kedze je to riadny zasah do tela a ja si svoje telo vazim tak sa na to snazim pozerat zo vsetkych vsetulinkych stran aby som raz nelutovala, bud ze ked sa rozhodnem pockat aby som nelutovala ze som si ich nedala skor alebo ked pojdem aby som nelutovala ze som sla...podla mna je okolo 40 uz trosku neskoro (ale to je len moj nazor)...
Ale dakujem za uprimnost a neber to v zlom prosim. Ja drzim palce vsetkym babam bez ohladu na to co ich k tomuto rozhodnutiu viedlo alebo povedie, myslim ze kazdnu asi to iste... :)

kozicka

caute, len vas zdravim a zelam krasny den. Neviem ako vy, ale ja zacinam pocitat dni :-) A to mam az v novembri :-D

lenkea

pukanec aj ja som z toho mesta co ty, dokonca som rovnako stara(mlada:-) )ako ty,len mna to caka az o 3 mesiace...
tak ti drzim palce nech to vyjde. kolko budes mat? 350ml?

leus

solnicka
nerob uz, ty by si bola radsej keby si pocula od ludi klamstvo a neuprimnost?Co si chcela tu pocut, vies mas otras prsia naozaj to potrebujes a cim skor tym lepsie?Ved mozes byt rada, ze ta priroda obdarila co napr.ja o sebe nemozem povedat.Maj dieta a potom spekuluj,neviem aka si stara, ale ja mam teraz 35 a ked si predstavim, ze by som mala 20 a uz o 10rokov na reopku, dakujem pekne.Nevravim, keby to baba naozaj potrebovala ze je plocha, ale ty nie si, bud rada.