Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kozicka

clang

dakujem, snazila som sa :-))) Ty ides kam na OP?

Babulky a ake implose si davate? Mne bol odporuceny mentor, tak idem do toho. Je tam ta dozivotna zaruka atd... ale nielen preto, ale aj z dovodu ze doktor doporucil, tak sa riadim jeho radami.

kozicka

pukanec

ideeeeees, drzime palce nech vsetko dobre dopadne. Ked budes ako tak schopna, pis pis pis, nech vieme vsetko, ako to zvladas, pocity, atd... nech viem co ma caka :-)

kozicka

Leus

uznavam ze aj po 40tke je zena krasna a chce byt krasna, myslim ze toto sa nemeni vekom, skratka zeny chcu byt krasne ci maju 15 alebo 70 rokov. Ako priklad sa pozrime na niektore zname osobnosti. PO 40 su dokonca ovela krajsie ako ked mali 20. Zrela krasa je podla mna ovela viac sexi. Dufam ze aj ja po 40 budem riadna sexica :-)

kozicka

cafte

je tu niekto taky kto uz ma upravene prsia viac ako 5 rokov povedzme? Ci nam vie popisat skusenosti, zmeny atd...

inak k teme solnicka atd..
nikdy niesme spokojne s tym co mame, preto si rovnovlasky vlasy natacame, kucerave si ich zehlia. Zeny z velkymi prsiami si ich davaju zmensovat, zeny s malymi zvacsovat. Aj ja si mozem povedat ze sak mam vlasy tak si ich nemusim natacat, ale skratka sa mi to na mne paci viac. Je to o vkuse a o tom ako sa citime v tom co nam priroda nadelila. Ked sa v tom necitime dobre a uz je moznost to zmenit tak preco nie. Nechcem bagatelizovat, iste ze vlasy a operacia prsnikov su pomerne odlisne veci, ale chcela som tym len vyjadrit to, ze ide predovsetkym o nase vnutorne citenie. Musime sa predovsetkym pacit sebe...

maria1113

Ahoj Lia86, prosím ťa a koľko si mala predtým pod prsiami a cez prsia, lebo aj ja mám navrhnutých 400ml a neviem či to nebude veľa, len by som si to chcela porovnať.

Lia86

Solnicka,

Držím ti päste, ani ja som nebola úplne plochá, mala som pevné dvojky, ale ak sama nie si so sebou spokojná, určite choď do toho. Ja som celú výšku nad tým uvažovala, chodila na rôzne fóra, vyhľadávala info kde sa len dalo. V poslednom ročníku na výške sa mi podarilo schudnúť, a prvá partia, kde som schudla boli práve prsia, a keď som pribrala, tak v prsiach nie. Nakoniec som sa odhodlala a v pondelok to budú dva týždne od opky, som šťastná prešťastná, neviem sa dočkať, ako si nakúpim nové podprsenky, oblečiem topíky s výstrihom. Tiež ma už nebavilo maskovať odstávajúce podprsenky. S dr sme sa dohodli na 410 ml okrúhlych, vysoký profil, už sa neviem dočkať, keď ich poriadne uvidím, bo teraz sú pooblepované špeciálnou páskou a musím mať neustále tú fajne podprdu:)
Ak naozaj nie si spokojná a nebaví ťa už kupovať vypchaté podprdy, tak choď do toho, držím ti päste:o)))
Mne už teraz vzrástlo sebavedomie, a to som ich ešte ani poriadne nevidela:o))))

clang

Laloa
ty ked si bola u obvodnej tak ti normalne zobrala krv??
ja som bola dneska rano, a mi povedala, ze to je este skoro. ze vysledky krvi by mali byt max. tyzden stare, takze mam prist 04.10. a zacnem si vybavovat predoperacne..tak dufam, ze stiham :)))