Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

adelaide

clang ,, pukanec
drzim palceeeeee drzte sa

a lia diiiki moc tesim sa..
ty ale nie u cervena ze?

solnicka mas recht. je to o vnutornom pocite. takze hor sa do toho. je to TVOJA TVOJA VEC. Tu sme na to aby sme sa podporili.

a kde sa podela kylie

kozicka

clang

este ze prsia nemaju prepazky :-)))
Ja idem na odporucanie k nemu, tak preto som si ho vybrala. Videla som aj jeho pracu a pacila sa mi. Da sa povedat ze jeho praca splna moje "velkostne" poziadavky, ale samozrejme velebit ho budeme az po vykone :-) Ked bude vsetko ok.

clang

Kozicka
Nooo aj ano bola, len potom mala este nejake problemy s prepazkou kvoli dychaniu, tak isla do BB, lebo mala velmi uzky koren nosu a tam je to robili na ORL a tak..
Ale co sa tyka estetiky, tak bola spokojna.
noo tak to uvidim mozno 20eur, uvidim kolko si vypytaju..

kozicka

clang

ano je to presne tam. Sestra bola spokojna?
Ja mam operaciu az koncom novembra, ale za dva tyzdne dostanem instrukcie :-)

Kolko cca platili za tie predoperacne? neviem si predstavit co to moze stat.
Nemozem pouzit take co som mala pred dvoma rokmi ? :-D

clang

Kozicka
Paliatka robi v ruzinovskej tam napravo ze v tej nizsej? sestra tam bola na nose, a mam pocit, ze ju operoval prave on.
No tak to pojdeme aj tak rovnako na opku :).
No este neviem ci budem za to platit a kolko, a predpokladam, ze ano lebo vsetky baby zatial predoperacne platili. vies to nie je totiz operacia, ktoru by si nejako nevyhnutne potrebovala (z lekarskeho hladiska) tak asi si to musime hradit.
Kolko budem platit tak to este netusim, uvidim toho 04.10. ked pridem..Ale viem, ze kazda baba platila inak..

Lia86

Adelaide, Maria 1113,

Ja som mala pod prsiami po obvode 70-75 cm, výška 170 cm, váha cca 60kg. Mne po všetkých tých meraniach navrhol od 360 do 460 ml, tak som zvolila zlatú strednú cestu, dohodli sme sa na tých 410 ml, bo ako mnoho báb tu na fóre písalo, že si dali 360 ml a sa im to po zahojení zdalo málo. A keď to už podstupujem, tak nech je aj nej efekt:o)
Zatiaľ sa mi nezdajú veľké, a to sú ešte trošku napuchnuté. Určite cítim, že mi tam niečo pribudlo, ale som posťahovaná tou páskou a podprdou. Ešte mi dr nedovolil dať si dole podprdu, iba na chvíľu si ju rozopnúť v ľahu, ale keď už budem mať dole tie pásky a budem môcť dať dole podprdu, tak pošlem foto do galerky, aby ste mali akú takú predstavu. Ale nezdajú sa mi vôbec veľké.

kozicka

clang

ja som bola v tej ruzinovskej Paliatku, inak pracuje myslim s Trskom. Mala som velmi dobry pocit z neho tak som dalsie neriesila. Nepripadala som si ako na nejakej desivej konzultacii, prislo mi to akoby sme sa bavili o rehabilitacii a nie operacii, taku pohodu som vdaka tomu ziskala a to je to co som potrebovala.
Termin mam dohodnuty predbezne, za 2 tyzdne mu mam volat a dohodneme si kedy dame zalohu a tam mi da dalsie instrukcie ako predoperacne atd... Inak dufam ze odomna za to nebudu chciet peniaze. Normalne si im povedala ze to potrebujes koli augmentacii?

clang

Kozicka
ja idem do Pk k dr. Cervenovi 09.10. aj Laloa ide so mnou :)).
Len som akurat pisala, ze mi dnes nechcela obvodacka zobrat krv, ze az 04.10. aby som prisla, tak dufam ze to vsetko stiham..

Ty si bola u koho na konzultacii? a termin uz mas dohodnuty?