Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

Ahoj zuzkas, včera večer som tu nebola. Vieš ja chodím už štyry roky pravidelne na sono prsníka , lebo mám tam tukovú hrčku, tak sa to musí sledovať. Naposledy som bola na sone v júli a toto som ukázala doktorovi na konzultácii a povedal že dobre, tak ja neviem či posielá ostatné pacientky na sono. Tebe nič nehovoril o tom? A v predoperačných nie je sono uvedené. A už si sa rozhodla, že koľko si ideš dať, či 350 alebo 300? Ja si dám tých 400 ako navrhoval, nejdem špekulovať, porovnávala som si to aj s druhými, čo majú podobné miery ako ja a niektoré majú dokonca až 410ml. A manžel čo ti povedal na to že ideš skôr, tiež sa teší?

zuzkas

ahoj barborka
žiaľ neviem ti poradiť,ja tiež neviem kde začať a čakám na rady,tak baby poradťe.ďakujeme!

BarborkaC

zuzkas ahoj ja riesim to iste,vies nechcem sa doprosovat a riesit to cez znamych ci gynekologicku nedajboze obvodnu,nevies ci existuje nejaka klinika kde zrobia tie predoperacne aj sono bez reptania cakania a hlavne rychlo?ja si aj priplatim

zuzkas

maria
niesi tu?došla som skôr z roboty,že môžme popísať.

baby každá musí ísť pred opkou na sono pŕs?a všetky vyšetrenia musia byť max.týždeň staré?

Lia86

Adelaide,

Ja som bola u dr Tršku, nie u Červeňa. Keby som chcela ísť k dr Červeňovi, tak čakám na termín do januára minimálne, takto som si povedala, kedy chcem ísť, náhodou mal aj voľné, myslím, že Tinda vypadla, neviem, ako by som vydržala čakať niekoľko mesiacov, keď i 3 týždne boli pre mňa večnosť:o)

bellinka

kozicka:

moja sestra ma silikony uz 13rokov teraz po 12 rokoch si ich dala menit bolo to minuly rok a vsetko v poriadku odkojila nanich 2deti :))) bola jedna z prvych co mala silikony na slovensku :)))

Pukanec5

Hej baby,
ktorá ste v galérii a bola u MUDr. Tršku??? A má tam fotky aj PO...
Moc by som chcela vidieť tie fotky. Nie je tam napísané, ktorý doktor to robil.

solnicka

a to s tou kylie by ma tiez zaujimalo...dlho sa neozvala dufam ze je v pohode a bez konplikacii...a ktovie mozno uz je aj v praci ked pola taka aktivna a tak super to znasala :D...drzim palce!!!