Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

malachi

ahojte
tak som si uzila poslednu dovolenku s vypchatymi plavkami :)
solnicka ja som rovnako stara(hadam este mlada, nie? :) a urcite sa mi nechce cakat dalsich xy rokov po detoch ved ktovie kedy budu, ci vobec...na druhej strane je pravda mat to co ty som nesmierne spokojna,ale ked ty nie si nevidim dovod preco by si op nemala podstupit teraz-ak nemas ziadny dovod ju nepodstupit ty sama ;)
inak alore napises mi mail na haakon@atlas.sk len mi tam daj nejaky predmet lebo to je take nepouzivany, prespamovany. diiiky

Lia86

Baby, čo máte pred,

Sono je potrebné, dr vás nebude operovať, pokiaľ si nebude istý, že máte prská zdravé. Inak mne na sone dali tertmín o týždeň, ale to je za poplatok, keď treba takto expresne.Výsledky zo sona môžu byť aj staršie, myslím, že max 3 mesiace. Ostatné výsledky sú z krvi, tie je dobré, aby boli čo najčerstvejšie, mne ich robili týždeň pred opkou. Inak neviem, kam idete na opku, ja som bola v ŠNOP-e, dr Trška, a viem, že tam robia tieto vyšetrenia...

zara9

baby
poslala som pred 2 dnami live fotecku po opke,asi zatial nemala cas dat ju do galerky
prska sa mi menia tusim kazdy den :)
kedy ste sa zacali tak opierat o ruky,napr.ked vstavate z postele?

kozicka

Barborka

ty kedy ides na OP? Ved zavolaj svojmu doktorovi co ta bude operovat a opytaj sa ho ci aj toto bude potrebovat. Mozno to nevyzaduju vsetci

kozicka

BarborkaC

to je to co neviem. Ja idem na OP az v novembri. Ale budem to vediet tak cca za dva tyzdne, tak ti mozem dat vediet.

kozicka

BarborkaC

to asi zavisi od pracoviska, ja idem na sono buduci tyzden, ale snazim sa tam dostat uz 3 mesiace, len madam doktorka mala stale dovolenku. Ale inak som vacsinou cakala maximum mesiac. Neviem i to ale potrebujes k predoperacnemu, sa opytaj. Mozno vobec netreba. Ja si zoberem vysledky, ze ked uz tam idem tak pri tej prilezitosti, ale tiez este neviem ci to budu pred OP odo mna ziadat.

BarborkaC

kozicka ahoj
vies na gynde som bola zatial len raz a nenapadlo ma sa spytat....a ked mam prehliadku gynek.ta ziadanka na sono moze byt aj o dva mesiace neskor nie?ci ma vezmu hned?

kozicka

baby ked chcete ist na sono, normalne chodte na gyndu akoby na preventivku a vyziadajte si aj toto. Ja chodimkazdy rok na sono prsnikov a malej panvy, su to opatrenia koli nejaky dedicnym dispoziciam a moj lekar je velmi precizny v tomto. Podla mna ked na gynde poviete ze chceli by ste preventivne aj taketo vysetrenie absolvovat, ak ma lekar rozum bez problemov vam da ziadanku.