Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

ahoj maria
menštruaciu budem mať týždeň po operácii,teda dúfam-tak by som mala mať.a s tými nohavičkami ja neviem,ale spýtam sa kamošky,ktorá u neho bola.kúpim si aj wobenzým,lebo mnesa aj tak zle rany hoja.už sa mi konečne aj snívalo o prsiach :-)

maria1113

Ahoj ingridka ja som sa už dávnejšie dočítala, že niekde dokonca dávajú jednorázové tangá, len už neviem kde to bolo

maria1113

Ahoj zuzkas a vychádza ti to tak že nebudeš mať menštruáciu? A keď nie, tak ako sa to rieši nejakými tabletkami, lebo viem , že počas menštr. neoperujú. A nevieš, či môžeš mať pri operácii nohavičky na sebe alebo nie. Ideš si kúpiť aj ten Wobenzým na lepšie hojenie rán? Ja si ho kúpim , je dosť drahý, ale čítala som, že sa lepšie hoja rany, keď sa užíva.

Pukanec5

malachi
ano, bojím sa, že budú trčať. Preto som sa rozhodla, že dám na radu doktora a dám si iba 280ml. Som športovec, takže aspoň nebudú zavadzať a bude to OK. Druhí doktori navrhovali 320ml a Trška povedal, že to skúsi na sále ale už som sa rozhodla, že menej je niekedy viac :)

clang

Ahojte baby,
nie kazdy doktor vyzaduje aj sono. ja napriklad idem na opku 09.10. k dr Cervenovi a sono mat nemusim. doktor to vsak posudzuje individualne podla pacientky. takze je najlepsie sa spytat doktora, ktory ta bude operovat ci to musi byt alebo nie..

zara9

kozicka
vcera boli 2 tyzdne co som po opke :)bolesti som nemala ziadne,len tlaky v prskach ked som si chcela sadnut,citim sa super,len ruky sa mi nedaju este uplne zdvihnut,dr.vravel,aby som s nimi cvicila,ze sa tam nema co stat,ze sa len bojim zdvihnut ich:)
Inak ja som nemusela mat sono,operoval ma dr.Cerven a on to nevyzaduje,komu ides ty?ale ako prave citam,ty chodis kazdy rok na sono,takze to je ine...

zuzkas

ahojte barborka a mária

už som sa rozhodla,že si dám 350ml.gulaté.manžel bol prekvapený,že tak skoro,ale nemal nič proti a teší sa so mnou.ja som mala sono minulý rok,takže to je už asi staré.ale viem,že mi červeň povedal,že ja mám malú pravdebodobnosť rakoviny prsníka,lebo nemám žiaden tuk,som plochá.na papieri nemám sono napísané,tak zavolám sestričkám.a pýtali sa ma aj menštruáciu či vtedy nemám,lebo by ma neoperovali.

malachi

pukanec
inak nemas strach z toho, ze tie prsia budu velmi trcat?mam nejak podobnu postavu a to je najviac coho sa obavam lebo tukova vrstva u mna dost absentuje a to najviac na hrudi