Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bianca003

BarborkaC
ahoj prosím ta a segra mala pod sval alebo pod žlazu lebo mna doktor ubespečoval že pod sval je to riziko kapsule minimalne .Ďakujem za odpoved

BarborkaC

Ja uz opku mam stanovenu od zajtra za 15 dni ale stale vaham lebo s doktorkou ani cenou moc spokojna nie som a navyse mam mat aj kramy v tom case a popravde bola som len na jednej konzultacii.Takze chcem vyskusat aj kosice lebo tam je vraj lepsie a lacnejsie,ja by som sa chcela zmestit do tych 50tisic SK....
Ide o to ze tento nick pouzivala moja segra ta si dala pred rokom aj nieco spravit prsia u dolezala v cesku avsak mala kapsularnu k. a po pol roku sli kozy prec a takisto aj 8Otisic,dlho ma odhovarala ze to za to nestalo ale ja hrozne chcem a tuzim po tom od 15
Doktorka mi navrhla 450ml aj to som musela naliehat ze nechcem 300:(
Som vysoka mam 180cm a 64kg pod prsiami 78cm a cez 93...ak pojdem na dalsiu konzultaciu tak skusim ukecat doktora na 600ml minimalne lebo chcem vidiet vysledok hned,nie ako moje kamosky co chodia teraz po reopkach...

zuzkas

maria máme to ale 150-160km.ešte tam budem volať,opýtam sa na to sono a tiež si rezervujem tú noc.v stredu prídem,vo štvrtok ma budú operovať a v piatok pôjdem ráno domov.mne keď sestrička volala,tak ja keď som zbadala to číslo tak som sa roztriasla :-)bola som v robote,bolo to ráno ale o 8mej.pýtala sa ma čo menzes a ja som počula čo manžel:-),tak mi to opakovala a smiali sme sa...
a sestička mi len povedala,že majú volný termín a či mi vyhovuje a že si mám vybaviť predoperačné a objednať implantáty.ráno 7:45 tam mam byť na lačno.pôjdem tam večer vlakom a zo stanice taxikom.

laloa556

clang ahoooooooooj, takto za 2 týždne už budeme hádam doma :)))) ináč, mne akurát skončila mrcha, takže dúfam, že ma nič do OP neprekvapí :) no a čo tá obvodná a predoperačné? skúšala si jej volať, či ideš v pondelok? lebo viem, že najskôr musíš mať výsledky z krvi a potom ideš na interné.. ja si idem pre výsledky v pondelok a na interné 5.10. skús jej zavolať, nech to nemáš tak natesno.. veď stačia mesiac staré, a my budeme mať len 2 týždne staré, tak to musí stačiť, juj teším sa :))

kozicka

Ahojte baby,

s tou menstruaciom by to zaujimalo aj mna, kedze idem vysadit tabletky, nebudem ju mat tak presnu a moze mi to akurat tak blbo vyst. Existuje nejaka tabletka na oddalenie, popripade zastavenie? Neviem co s tym, nerada by som koli tomu prekladala termin :-(

maria1113

A čo ti sestrička povedala keď ti volala, že niektorá baba nepotvrdila termín? A kedy si ideš začať vybavovať vyšetrenia?

maria1113

No, to by bolo super. Tak si ideš teda priplatiť jednu noc. A pôjdeš hneď na druhý deň domov, alebo tam ešte zostaneš o deň naviac. A koľko km je to od Vás, ja to mám 90 km.
Určite to je lepšie deň dopredu, už si viem seba predstaviť že celú noc nebudem spať od nervov a tá cesta bude nekonečná.

zuzkas

maria keby sme sa tak stretli na izbe.inak ja tam pôjdem spať už deň pred operáciou,lebo to máme ďaleko a museli by sme skoro vstávať.

maria1113

Tak uz sa nemozes dockat, to ti verim, este tri tyzdne a budes mat po. To by bola sranda, keby volali aj mne, ze mozem ist skor