Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

Clang ahoooj, tak ako, zobrala ťa dnes bez problémov na krv? ja si idem dnes pre výsledky, dúfam, že je všetko o.k. :) oki, zajtra pokecáme, zavolám ti, nech sa presne dohodneme kedy, kde.. a mohli by sme ísť zaplatiť silikóny, hm? pozerám na nete kde je tá Syslia ulica (tam sídli Siklienka), no ale neviem sa z toho vysomáriť :))

clang

Laloa
noo nevolala som jej, ale chcem tam zajtra rano ist, nech mi hned zoberie krv. jej poviem, ze vysledky mozme mat stare max. mesiac a ze 2 tyzdne je ok.
inak prepac, ze som ti to v piatok nedvihla, ale sedela som s babami na kave, nepocula som tel a potom sa mi vybil. a vecer som ti uz nechcela volat.
ved v utorok pokecame :))

inak uz sa na to straaaasne najviac tesim. moja mamina si chce zobrat kvoli mne dovolenku, ze bude so mnou doma, ze vsetko ma bude bolet a tak. ale neviem, ja sa na to tak tesim, ze si nemyslim, ze budem mat nejake strasne hrozne bolesti. podla mna ta radost mi to prevysi :)))

malachi

pukanec
no ved ja tiez nejdem do velkych, budem mat len 260, pre sport mi to tiez vyhovuje-teda hadam bude :)
no tak prajem vela stastia nech sa pacia uz to mas o chvilu!
maria
teda myslim, ze ty si sa pytala na nohavicky-tie mozes mat na sebe urcite,ja som pri op. mala

zuzkas

ahoj maria.
ja som na MD,ale cez víkendy chodím baratovi vypomáhať na jarmoky predávať.takže sa mi lepšie aj šetrilo:-).koľko ťa to vyšlo,tie tbl?

maria1113

Ahoj zuzkas, tak 160km je dost, skoro raz tak ako mam ja. Inak ja som si myslela,ze si na materskej pri malom. Pozerala som ten wobenzym , kupim si ho cez internet.

bianca003

Pukanec5
Držím palce ,nech to dopadne čo najlepšie podla tvojich predstáv a nech sa to čím skor zahojí bez velkych bolestí :) a hlavne ozvi sa po OP a informuj:)))Budem na teba myslieť.