Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

laloa556

bellinka tak ja som počula, že Janka má 600 ml - alebo aspoň chcela a Evka 500 ml ale to môžu byť také bláboly :) to vedia len ony samé :) ja tiež raz po deťoch by som chcela viac.. nateraz bude stačiť 375 :))

bellinka

baarborka _C :

to by aj mna zaujimalo ci tu ma niekto 600ml implantaty???Co myslite kolko ml litrove implantaty ma asi Jana Minarikova alebo Eva &Cifrova???ja tiez planujem v buducnosti ist do vecsich :)))

laloa556

clang - no tak asik najlepšie bude prevodom :)
kočky čo ste boli u Dr. Červeňa a objednávali ste si silikóny, tak ste objednávku vypísali mailom a potom to už uhradili prevodom alebo ako? :) dík

clang

Laloa
Teraz som to este raz pozerala na nete, asi zhruba viem cestu, ked nezabludim :))).
to by sme si nebrali taxik, ja pojdem autom, ked tak sa spytame. na co zbytocne taxik platit. len zajtra ked sa stretneme o 16.30 myslis ze tam niekoho este aj zastihneme??

laloa556

clang no tak super, že ťa zobrala, som rada (aj za teba).. lebo ja tak nemám rada, keď sa takéto veci riešia na poslednú chvíľu :) ja idem na ekg + interné 5.10.
a som rozmýšlala, že by sme si keď tak mohli zobrať taxík, povieme ulicu a už je to jeho problém, nech nás tam zavezie :) je to niekde v Ružinove, ale neviem kde, nevyznám sa v ňom až tak :)

clang

Laloa
ahoj ahoj :)
hej, dneska mi zobrala krv. zajtra sa mam o 10.00 zastavit pre vysledky a da mi papier k internistovi a na EKG, tak dufam, ze sa mi to do stvrtka podari vybavit vsetko.
noo inak ja som to tiez uz raz pozerala, a bola som trosku magor z toho. tak ja som rozmyslala, ci to nebude lepsie objednat cez mail a zaplatit prevodom. neviem no. ved sa zajtra dohodneme.

laloa556

Pukanec5
drž sa!! budem na teba myslieť ;) mysli pozitívne, mňa to čaká za 2 týždne a nič negatívne si nepripúšťam a zatiaľ sa nebojím, no tiež čakám kedy ma to chytí :) teším sa s tebou.. a prajem príjemné prebudenie ;))

Pukanec5

Ahojte baby,

tak zajtra o 12:00 už budem snívať. Trochu sa bojím, aby sa mi nespravila komlikácia. Aby šlo všetko OK aj po operácii a aby som ich nemusela meniť :( to by som si riadne nadávala, že som sprostá.

Dúfam dúfam a samozrejme napíšem potom.

už nech to mám za sebou.