Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

zuzkas

aj mne sa zdajú cifrovej veľké-pôvodne mala 1,5-2ky keď mala 21 dala si zväčšiť na 3,5 a pred rokom ešte o číslo,takže má 4a pólky.k jej práci sa to hodí,ale normálnej žene musia podľa mňa zavadzať a ťahá to chrbticu :-(

laloa556

hej, to máš pravdu, vyzerajú "umelo" ale to sa mne aj páči :) jasné, to je vec vkusu ;)
no a ty ako? každú hodinku sa ti to už blíži :) to sa už nedá ani na dni rátať :))

Pukanec5

Jasné, každá má inú predstavu. Mne sa nepáčia. Vyzerajú umelo a ja mám radšej prirodzený vzhľad.

Každý podľa seba.

laloa556

mne osobne sa Cifrovej prsia brutáááál páčia :) a jej sa tá veľkosť náhodou hodí - to je môj názor :) a iných ľudí by som neriešila, prská si dávame robiť kvôli sebe a nie čo sa kamarátom páči ;))

Pukanec5

vy chcete mať také ako Cifrová? Veď tie sú moc veľké a nie je to pekné. Aj s chalanmi čo som sa rozprávala, tak hovorili, že to vôbec nie je pekné a doma by takú nechceli.

zuzkas

cifrová už bola na 2 operáciach.pri prvej si dala 300 a pri druhej 450ml.tak je to písané na stránke,kde sú celebrity s o silikónovými prsiami.

zuzkas

ahoj maria.
volala som so sestričkou dr.červeňa.výsledky môžu byť max.mesiac staré,sono nevyžadujú/teda u mňa/neviem ako u iných,noc som si rezervovala.volala som mojej obvodnej a tá mi skôr ako 10 dní pred operáciou krv nezoberie a internistka má dovolenku,tak sa mám budúci týždeň objednať.dúfam to stihnem,lebo malý mi ide 7.10.na operáciu,takže jemu musím predoperačné vybaviť,aspoň 3 dni tam budem s ním ležať a potom uvidím v akom bude zdravotnom stave.tento október máme strašne nabitý!