Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

maria1113

A tebe ide kade rezať pod pazuchou, alebo pod prsiami, lebo mne ide pod, povedal, že pod pazuchou robí takým, čo majú malý základ.

zuzkas

neviem mária či si kúpim niečo na jazvy.kamoška bola pred rokom u červeňa a už po pól roku nemala žiadnu jazvu.vôbec nieje vidieť rez a nič si nedávala.

zuzkas

barborka
mináriková bola na 3 operáciach.aj ja som to čítala aj na stránke kde je ten rozhovor pre love a tam je že začiatkom roka 2009 si dala cifrová 4 a pólky

zuzkas

mária,aj tramal je dobrý.mám aj doma,lebo malý mi bol popálený a tramal mu veľmi dobre tíšil bolesť a je taký na oblbnutie.aj ja sa bojím narkózy a aby sa mi niečo nestalo,myslím nejaké krvácanie-tá plúcna embólia,alebo také niečo :-(.a aj malého potom dvýhať.muž mi bude doma len 9 dní po a už potom sa musím ja nejako pozbierať :-(nejako to musíme prežiť,za krásu sa trpí :-)

BarborkaC

bellinka
viem ze jana minarikova 600ml hovorila to v L.O.V.E a miesto mililitre povedala ze mam 600 kubikov,to mi zarezonovalo:DD
a eva ma myslim 500,len na nej to viac vidno lebo je riadne chuda

maria1113

Aj ja sa bojím toho ked sa budem preberať z narkózy a potom tých bolestí, ale ked sa na to človek teší, tak si myslím, že sa to bude aj lepšie hojiť. Ja si ešte pôjdem kúpiť Flector rapid , čítala som, že to dobre zaberá.

zuzkas

mária dufam vide všetko podla mojich predstáv a bojím sa ešte tej bolesti po,lebo mne ich bude vkladať pod sval a tam to vraj viac bolí a aj sa to dlhšie lieči :-(a musím to stihnúť,keď už sa mi to takto podarilo predčasne :-)!!!